Survivor spoiler αποχώρηση 23/1: Ο Αλέξης Παππάς και ο Ρομπ ή η Κρίστη που τη γλιτώνουν στο συμβούλιο του νησιού! (Update)

Survivor spoiler αποχώρηση 23/1: Το Survivor δεν είναι ίδιο με τις άλλες χρονιές στα συμβούλια του νησιού. Ούτε στην ψηφοφορία. Επιπρόσθετα, στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μπορεί ένας υποψήφιος της προηγούμενης μέρας, να μην είναι υποψήφιος την επόμενη. Τι θα συμβεί απόψε;

Ξέρω, το γνωρίζω και το καταλαβαίνω. Αν είχαμε το τελικό Survivor spoiler

θα ήταν όλα διαφορετικά. Δεν θα κάναμε εικασίες, θα σας λέγαμε τι συμβαίνει και τέλος. Ας κάνουμε τη συζήτηση μας όμως με ότι έχουμε, μαθαίνουν, ξέρουμε και πιστεύουμε πως θα συμβεί.

Σημαντικό το ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία είναι η αλήθεια. Σημαντικό όμως είναι και το ποια θα τη χάσει. Διότι, η χαμένη ομάδα θα αποφασίσει το φύλλο των υποψήφιων προς αποχώρηση παικτών. Έως τώρα, έχουμε τον Ρομπ από τους Μαχητές και την Κρίστη από τους Διάσημους. Και όλοι ξέρουμε ένα δεδομένο. Ποιο είναι αυτό;

Δεν θα είναι Ρομπ και Κρίστη μαζί υποψήφιοι. Ας μην το ξεχνάμε. Όλοι άνδρες, ή όλες γυναίκες. Επομένως, ένας από τους δύο τη γλιτώνει απόψε. Ποιος θα είναι αυτός;

Survivor spoiler αποχώρηση 23/1: Όλα τα σενάρια για τους υποψηφίους…

Αν κερδίσουν οι Μαχητές μοιάζει σίγουρο πως θα σώσουν τον Ρομπ, ή σχεδόν σίγουρο. Η Χρύσα είναι ισχυρό φαβορί να είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Αυτό θα σημαίνει αυτομάτως πως ο Ρομπ βγαίνει από τη δύσκολη θέση και οι μπλε θα πρέπει να δώσουν όμως άλλη μία γυναίκα υποψήφια. Αυτή, δύσκολο να μην είναι η Ιωάννα Τζαβέλα, παρότι οριακά καλύτερη από τη Μαριλίνα.

Η επόμενη, θα βγει από τον MVP της εβδομάδας, που δεν είναι απλό να βρούμε αυτή τη στιγμή ποιος θα είναι. Πολλά τα σενάρια. Ο Ντάνιελ είναι μια υποψηφιότητα ισχυρή αν πάει καλά και στο σημερινό επεισόδιο.

Τι γίνεται όμως αν χάσουν οι Διάσημοι; Εκεί κι αν θα έχει ενδιαφέρον. Διότι, ο κανόνας με τους αρτιμελείς παίκτες αποκλείει και απόψε τους Χρήστο Βολικάκη και Νίκο Γκάνο. Σε αυτό το σημείο εδώ να πούμε πως είναι τεράστια αδικία αυτό προς τους παίκτες που αγωνίζονται. Ο Αλέξης Παππάς είναι επίφοβος να είναι ξανά στον τάκο, μετά και τις πέντε ψήφους που πήρε.

Και μετά βέβαια, θα προκύψει το ερώτημα, τι κάνουμε με τους υπόλοιπους άνδρες; Αν δεν μπορούν να βγουν στον τάκο Γκάνος και Βολικάκης, θα βγει στη σέντρα ο Γκέντσογλου! Δύσκολα πράγματα. Το ίδιο ισχύει και στο γυναικείο κομμάτι. Η Μαρία Αντωνά μπορεί να είναι μια λογική επιλογή. Αλλά αν δεν είναι κόκκινος ο MVP; Ασημίνα ή Δαλάκα στον τάκο;

Επεισοδιακό θα είναι το συμβούλιο…

Update 

Οι Κόκκινοι δεν τα κατάφεραν τελικά και θα κληθούν να βγάλουν ακόμα έναν υποψήφιο στον… τάκο. Ο Αλέξης τα πήγε καλά στο τελευταίο αγώνισμα και έτσι τη γλιτώνει, ενώ και η Μαρία Αντωνά επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Αυτή που δεν φαίνεται να πατάει καλά το τελευταίο διάστημα είναι η Όλγα Πηλιάκη και αυτή είναι η παίκτρια που θα υποδείξουν οι συμπαίκτες της.

Ο σοκαριστικός και άδικος κανόνας

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα