Survivor spoiler αποχώρηση 4-4: Αυτή μένει στο παιχνίδι!

22:53 3/4/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor spoiler αποχώρηση 4-4: Καλά, χρυσά τα survivor spoiler, ωραίες και οι εκτιμήσεις, αλλά μερικά πράγματα φαίνονται από μακριά. Ούτε καν ειδικός στο Survivor δεν χρειάζεται να είσαι για να τα προβλέψεις. Εν προκειμένω, για την παίκτρια που θα παραμείνει στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το κάναμε και στην προηγούμενη αποχώρηση από το Survivor

2024. Τότε, η Αναστασία Τσέρου ήταν αυτή που κατάφερε να παραμείνει στο Survivor. Σχετικά εύκολα. Γυναίκα θα φύγει και αυτή την εβδομάδα, αλλά πιο ισχυρό από το φαβορί αποχώρησης είναι το φαβορί παραμονής.

Υπάρχει μία παίκτρια που μοιάζει σχεδόν απίθανο να φύγει. Και δεν θα φύγει. Δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε τη μονομαχία για να το δούμε αυτό. Ας το θεωρήσουμε δεδομένο και να πάμε παρακάτω.

Survivor spoiler αποχώρηση 4-4: Απίθανο να φύγει

Άιρα Αντομαϊτίτε, Ιωάννα Τζαβέλα, Χρύσα Χατζηγεωργίου και Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση. Τελευταία στον τάκο θα βγει η Σταυρούλα. Αυτή θα είναι και η πρώτη που θα παραμείνει στο παιχνίδι χωρίς πρόβλημα.

Η παίκτρια των Μαχητών έχει τα καλύτερα στατιστικά. Θα διαλέξει τον στόχο. Βέβαια, δεν ξέρουμε με ποια παίκτρια θα παίξει. Οριακή είναι η απόσταση που έχει η Χρύσα με την Άιρα. Τα τελευταία αγωνίσματα θα δείξουν.

Βέβαια, δεν έχει και πού σημασία γι’ αυτό που συζητάμε. Είτε παίξει με τη Χρύσα, είτε παίξει με την Άιρα, πλάκα θα κάνει η Σταυρούλα. Με άλλα λόγια, η Σταυρούλα Χρυσαειδή μένει. Πάει και τελείωσε.

Μάλιστα, θα επιλέξει και έναν στόχο που θα βολεύει και τη Χρύσα. Διότι, οι μπλε θέλουν το 2/2 στη μονομαχία. Θα δείξει αν θα το πετύχουν…

MEGA POLL

Ποια παίκτρια θέλετε να αποχωρήσει από το Survivor;

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Πιθανός τελικός παραμονής Χρύσα vs Άιρα

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα