Tα μεγάλα παιχνίδια της Premier League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Η Μάντσεστερ Σίτι γνωρίζει ότι με τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που της απομένουν θα σηκώσει ξανά την κούπα και το ματς με τη Φούλαμ (14:30) είναι «τελικός» για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Οι «Μπλε» βρίσκονται πολύ πιο πάνω σε ποιοτικό επίπεδο από τους Λονδρέζους, οι οποίοι είναι εντελώς αδιάφοροι (44β.) έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σίτι έχει 82 βαθμούς, στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Φούλαμ

– Μάντσεστερ Σίτι 1:11.00 Χ:6.80 2:1.23

Παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία αυτό ανάμεσα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Τσέλσι (19:30). Οι γηπεδούχοι (29β.) ψάχνουν το τρίποντο που θα τους οδηγήσει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – στην παραμονή τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι (54β.) θέλουν τη νίκη στο… κυνήγι της 6ης Νιούκαστλ (56β.) και, φυσικά, μίας θέσης που θα προσφέρει συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν. Oι Λονδρέζοι μετρούν δύο σερί νίκες (5-0 τη Γουέστ Χαμ, 2-0 την Τότεναμ) και τρία ματς χωρίς ήττα, αφού προγήθηκε και το 2-2 με την Άστον Βίλα.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι 1:3.45 Χ:3.85 2:2.00

Διανύοντας το καλύτερο αγωνιστικό της φεγγάρι μέσα στη σεζόν, με πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα εφτά τελευταία παιχνίδια της, η Νιούκαστλ (56β.) ψάχνει ακόμα ένα τρίποντο στο ματς με την Μπράιτον (17:00) στο δρόμο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα της Βόρειας Αγγλίας βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, σε αντίθεση με την Μπράιτον (47β.), που έχει μείνει στην 11η θέση μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και την αίσθηση πως η σεζόν έχει ουσιαστικά τελειώσει.

Νιούκαστλ – Μπράιτον 1:1.54 Χ:5.05 2:4.90

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Premier League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα