Total Football: Έντονη διαφωνία Κάκου – Βέργη για το ντέρμπι (vid)

00:54 3/2/2020 - Πηγή: Sportime

Στην εκπομπή Total Football είχαμε για μία ακόμη φορά διαφωνία, όταν συζητήθηκαν οι διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι. Διαφωνία μεταξύ των σχολιαστών στο πάνελ και του Τάσου Κάκου. Ο Τάσος Κάκος έκανε την καθιερωμένη κριτική του, σχολιάζοντας τις φάσεις του ντέρμπι. Θυμηθείτε εδώ τι ανέφερε.

Ο Κερκυραίος πρώην επαγγελματίας διαιτητής με το που ολοκλήρωσε δέχτηκε τα… πυρά του Βασίλη Βέργη. Λογικό κι επόμενο ο διευθυντής της εφημερίδας Live Sport (συμφερόντων Γιάννη

Φιλιπάκη) να έχει εντελώς άλλη άποψη από τον Τάσο Κάκο. Ο τελευταίος εξάλλου, είναι εργαζόμενος μόνο στο Open Beyond. Ο Κάκος, λοιπόν, είπε πως δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα στον Γιαννούλη, ενώ υπάρχει πέναλτι πάνω στον Λημνιό από το μαρκάρισμα του Χρήστου Δώνη.

Ο Βασίλης Βέργης αντέδρασε αμέσως. Ενώ ο Τάσος Κάκος εξηγούσε πως δεν υπάρχει πρόθεση, ο Βασίλης Βέργης απαντούσε… «ναι, αλλά τον χτύπησε». Εκεί βέβαια που η διαφωνία έγινε ακόμα πιο έντονη ήταν στη φάση του Δώνη με τον Λημνιό. «Πατάει η γραμμή, είναι πέναλτι», έλεγε ο Κάκος. «Είναι καθαρό εκτός περιοχής», η απάντηση του Βέργη.

Δείτε τη διαφωνία στο βίντεο από το 2ο λεπτό και μετά από την εκπομπή Total Football:


Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Total Football: Έντονη διαφωνία Κάκου – Βέργη για το ντέρμπι (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα