Αχιλλέας Μπέος: Αυτόν τελείωσε από τον Βόλο!

Όλα δείχνουν πως θα το πάρει πάνω του ο Αχιλλέας Μπέος για να σώσει το καράβι. Ο Βόλος πηγαίνει για τα βράχια και θα χρειαστεί γενναία ενίσχυση.

Φυσικά για να πάρουν παίκτες οι Θεσσαλοί, πρώτα θα πρέπει να διώξουν. Είναι αρκετοί εκείνοι που δεν πείθουν. Γι’ αυτό και θα γίνουν αλλαγές.

Ένας ήδη κούνησε μαντίλι. Ο λόγος φυσικά για τον Σάμουελ Μραζ. Το Sportime.gr αποκάλυψε πως το αφεντικό είχε απογοητευτεί μαζί του. Γι’ αυτό και στην πορεία ο Σλοβάκος εξαφανίστηκε.

Δεν κόλλησε ποτέ με το μαγαζί.

Ο Αχιλλέας Μπέος και οι συνεργάτες του τον πήραν για να του δώσουν τη φανέλα με το Νο9, αλλά πολύ γρήγορα πήραν την απόφαση που δεν κάνει. Σε σημείο που πέρασε και ΔΕΝ ακούμπησε. Κυριολεκτικά! Τρία παιχνίδια, σχεδόν 200 λεπτά και μηδέν στο πηλίκο.

Οι πληροφορίες μας από το τη Μαγνησία λένε πως ο παίκτης έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά του και αποχώρησε από τον Βόλο. Άνοιξε την πόρτα και θα ακολουθήσουν και άλλοι έως τον Γενάρη. Τουλάχιστον δύο θα είναι τα διαζύγια που θα βγουν στην πορεία.

Για τις μεταγραφές τα έχουμε πει εδώ και καιρό.  Δεδομένα θα αποκτηθεί τερματοφύλακας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μάριου Σιαμπάνη. Μόνο που το club βγαίνει τον Ιανουάριο στην πιάτσα και για επιθετικό. Ίσως δημιουργηθούν και άλλες ανάγκες στην πορεία.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα