ΑΕΚ: Πόνσε, που είσαι;

Η ΑΕΚ ποντάρει πολλά στον Εζέκιελ Πόνσε. Ειδικά από τη στιγμή που ο Λιβάι Γκαρσία έχει τεθεί νοκ άουτ. Για την ώρα, ο Αργεντινός φορ δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του στην Ένωση. Θα πρέπει να το κάνει όμως και γρήγορα.

Τον ήξεραν, τους ήξερε. Τον γούσταραν, τους γούσταρε! Δεν αφήνει τυχαία την Ισπανία. Μολονότι η Ελτσε υποβιβάστηκε, εκείνος είχε προτάσεις για να συνεχίσει στην Πριμέρα

Ντιβιζιόν.

Το call όμως του αφεντικού τον έφερε ξανά στην Ελλάδα. Επιλογή 101% του Μελισσανίδη σε συνδυασμό φυσικά με την θερμή εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα.

Την ίδια στιγμή που η εξάρτηση της ΑΕΚ παραμένει αδιάπτωτη από τον Λιβάι Γκαρσία. Την ίδια ώρα που το «κτήνος» φέτος έχει ήδη βγάλει 3 διαφορετικούς μυϊκούς τραυματισμούς, ο Εζέκιελ Πόνσε ακόμη δεν έχει κατορθώσει να «γεμίσει» τα παπούτσια του.

Ένα γκολ με τον Ολυμπιακό, φυσώντας την μπάλα στα δίχτυα. Ένα ακόμη με την Μπράιτον μια και η μπάλα κόντραρε πάνω του σε δεύτερο χρόνο σε τετ α τετ. Μετράνε. Σεβαστό.

Το ζήτημα είναι πως ακόμη το τανκς από την Αργεντινή δεν γεμίζει το «box»: 24 τελικές η ΑΕΚ απέναντι στον Αγιαξ, καμία ο Πόνσε on target!!! Δεν μιλάμε φυσικά για τα δύο καθοριστικά ματς με την Αντβέρπ που έκριναν την παρουσία της νταμπλούχου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ που ο 26χρονος σέντερ φορ, δυστυχώς, δεν ανταποκρίθηκε στο ύψος της περίστασης (σ.σ.: και λόγω ανετοιμότητας μια και ενσωματώθηκε στις 10 Αυγούστου).

Δεν είναι κρατικό μυστικό πως ο Εζέκιελ Πόνσε αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στ’ αποδυτήρια. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει αναλάβει ΚΑΙ τον ρόλο ψυχολόγου. Ο Σέρχιο Αραούχο έχει επωμιστεί την προστασία του εντός και εκτός αποδυτηρίων.

Επιθετικός ίσον ψυχολογία, γκολ! Ο Πόνσε δεν είναι κανένα παιδάκι. Κάθε αρχή (έστω και αν υπήρχε στο παρελθόν) είναι δύσκολη. Η ΑΕΚ βγάζει υγεία και ο Πόνσε δεν πρόκειται να προσβληθεί από κανένα μικρόβιο…

+Ο Εζέκιελ Πόνσε ΔΕΝ είχε καμία τελική on target στον αγώνα με τον Αγιαξ (24 τελικές η ομάδα).

+Ο 26χρονος σέντερ φορ στο πρότερο πέρασμά του στην ΑΕΚ μέτρησε 43 ματς/21 γκολ/4 ασίστ.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα