Απόλλων Σμύρνης – Λαμία: Πάλι Ζαχαριάδης στη Ριζούπολη

Απόλλων Σμύρνης και Λαμία κοντράρονται την Τετάρτη (18/2) στη Ριζούπολη, με την ΚΕΔ να ορίζει τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη ρέφερι της αναμέτρησης.

Εξ αναβολής παιχνίδι  της Super League έχει προγραμματιστεί από την διοργανώτρια αρχή, για την προσεχή Τετάρτη (18/2-17.15) στο γήπεδο της Ριζούπολης. Απόλλων Σμύρνης και Λαμία

διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους  κλείνοντας την εκρεμμότητα της 6ης αγωνιστικής.

Η ΚΕΔ έκανε γνωστή τη Δευτέρα, τη διαιτητική ομάδα που θα διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία.

Διαιτητής του αγώνα, ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Μιχάλη Καρσιώτη (Κορίνθου) και 4ο τον Γιώργο Βρέσκα (Πιερίας). VAR ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και AVAR o Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας). Παρατηρητής ο Καλύβας (Βοιωτίας).

Να σημειωθεί οτι ο Ζαχαριάδης είχε οριστεί και αρχικά να σφυρίξει την αναμέτρηση. Η ΚΕΔ προχώρησε σε αλλαγή και των δύο βοηθών, Κόλλια (Ηπείρου) και Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας) με τον δεύτερο να μπαίνει στο VAR. Eπίσης αντικαταστάθηκαν και οι διαιτητές στο VOR (Video Operator Room), αφού αρχικά είχαν επιλεγεί οι Κουμπαράκης (Κυκλάδων) και Κουρομπύλια (Δ. Αττικής).

Η αναμέτρηση ήταν να διεξαχθεί στις 26 του περασμένου Οκτώβρη, αλλά στον καθιερωμένο έλεγχο για Covid, είχαν προκύψει τέσσερα κρούσματα και βάσει πρωτοκόλλου, η αναμέτρηση είχε αναβληθεί.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 18/2
17.15 Απόλλων Σμύρνης – Λαμία
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Καρσιώτης (Κορίνθου)
4ος: Βρέσκας (Πιερίας)
VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)
Παρατηρητής: Καλύβας (Βοιωτίας)

Το άρθρο Απόλλων Σμύρνης – Λαμία: Πάλι Ζαχαριάδης στη Ριζούπολη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα