Αστέρας Τρίπολης: Ψάχνει πρόταση για να φύγει!

Τα προηγούμενα χρόνια ο Αστέρας Τρίπολης προσδοκούσε πως θα τον πουλήσει αρκετά καλά. Μόνο που αυτό δεν έγινε. Ακόμη εκεί είναι ο Φεντερίκο Άλβαρες.

Έπαιξε για τις μεγάλες ομάδες της Stoiximan Super League. Υπήρξαν κλαμπ του εξωτερικού που τον τσέκαραν. Μόνο που μηδέν εις το πηλίκο.

Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ένα από τα πιο επιθετικά μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος την τελευταία 3ετία. Τον περασμένο Απρίλιο έβαλε ξανά την τζίφρα του για ανανέωση σε ένα συμβόλαιο 150.000 ευρώ και «ακύρωσε» κάθε

προοπτική απορρόφησης από club του Big4!

Μόνο που η άφιξη του Χουχούμη όχι μόνο έβγαλε ανταγωνισμό, αλλά τελευταία τον έχει ζορίσει πάρα πολύ. Τρία σερί παιχνίδια έκατσε στον πάγκο μέχρι να έρθει ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό. Εκεί πήρε φανέλα βασικού και έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. Πότε συνέβη για τελευταία φορά προηγουμένως; Ήταν στις 29 Οκτωβρίου στην ήττα από τη Λαμία με 0-1.

Τι κλίμα, πάντως, δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί μαγαζί γωνία, ο ίδιος ίσως βολεύτηκε, αλλά πάντα έπαιζε βασικός. Εάν αυτή η συνθήκη αλλάξει, ίσως αναγκαστεί να ψαχτεί και για αλλού. Ο ίδιος εδώ και καιρό έχει αρχίσει να κάνει σκέψεις αποχώρησης. Σε σημείο που αρχίζει να τρέχει για να βρει από τώρα πρόταση τον Ιανουάριο για παν ενδεχόμενο!

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα