Αστέρας Τρίπολης: Βγάζουν μάτια!

Δεν έχει εντυπωσιάσει φέτος ο Αστέρας Τρίπολης. Για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς μιλάμε. Εκείνη ξεκίνησε για κάτι παραπάνω και προς το παρόν δεν της βγαίνει.

Δικαιολογίες μπορεί να βρει ο καθένας. Υπάρχουν τραυματισμοί. Κάποιοι παίκτες που αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά, ακόμη δεν τα έχουν καταφέρει.

Δεκτό αυτό. Ωστόσο, πέρα από τα αποτελέσματα είναι και οι εμφανίσεις που δεν πείθουν. Ο πήχης μπήκε ψηλά φέτος. Η διοίκηση έβαλε το χέρι στην τσέπη για ορισμένες περιπτώσεις. Στο γήπεδο, όμως,

όλο αυτό δεν βγαίνει.

Μόνο που ο Αστέρας Τρίπολης δεν είναι σταματά στην πρώτη ομάδα. Υπάρχουν και αυτές των ακαδημιών. Εκεί η δουλειά που γίνεται είναι αρκετά καλή. Ανεξάρτητα με το πώς στη συνέχεια ο εκάστοτε κόουτς της πρώτης ομάδας αξιοποιεί τους νεαρούς.

Φέτος ο Αστέρας Τρίπολης στην Κ19 βγάζει μάτια. Επ’ ουδενί δεν έχει το budget των άλλων. Μήτε τις εγκαταστάσεις. Και όμως, για όποιον δεν το έχει πάρει χαμπάρι οι Αρκάδες μετά από οκτώ αγώνες οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος της Κ19 με 20 βαθμούς (σ.σ.: 18 ο Ολυμπιακός με ένα ματς λιγότερο). Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό και ασυνήθιστο για επαρχιακό κλαμπ. Εύγε στον Γιάννη Δουβίκα και τα παιδιά του. Όσο για προαγωγή; Από τη στιγμή που υπάρχει ο Μίλαν Ράσταβατς ούτε για αστείο!

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα