Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ξεφτίλα»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (26/8) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα την ήττα της ΑΕΚ από την Ξάνθη και τη φυγή Καρντόσο-Λυμπερόπουλου.

*Ξεφτίλα – Ο Καρντόσο κατάντησε την ΑΕΚ ομάδα της σειράς, η Ξάνθη κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την «Ένωση» στην Αθήνα

– Τέλος ο Πορτογάλος και ο «Λύμπε».

*Απίστευτη γιούχα για τον 47χρονο τεχνικό, πριν καν ξεκινήσει το ματς – «Κρέμασε» την ομάδα του ο Ζεράλδες, που αποβλήθηκε – Την έπεσαν στους παίκτες οι οπαδοί, λαϊκά δικαστήρια στο ΟΑΚΑ – Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος τα γκολ των νικητών, μείωσε ο Ολιβέιρα.

*Τα συγχαρητήρια, οι παρατηρήσεις και τα λάθη. Όλα είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς μετά τον Αστέρα – Κάτι… τρέχει με Μπρούνο Γκασπάρ, δεύτερη πρόταση στην Σπόρτινγκ για τον παίκτη.

*Εξακολουθεί να πονά στη μέσα ο Φεντερίκο Μακέντα, ανησυχία εν όψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ – Ο Τομά Ερτό βρίσκεται στη λίστα των στόπερ που θέλει ο Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Γιοάν Μολό: Τweet τον συνδέει με Τενερίφη!

*Ψήνεται η επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντόπουλου – Καταγγελία στην ΚΕΔ για το πέναλτι με τον ΟΦΗ και το VAR.

*Έκανε τη δουλειά – Με το μυαλό στη Σλόβαν, ο ΠΑΟΚ μπήκε με νίκη στο φετινό πρωτάθλημα – Ο Σβιντέρσκι και ο Μίσιτς τα γκολ των νταμπλούχων – Τι είπε ο Φερέιρα – Καλός ο Παναιτωλικός, μείωσε στις καθυστερήσεις ο Ντάλσιο – Ν. Τοσκίτσης: Ακόμα δεν είναι έτοιμος, αλλά.

*Έγραψε ιστορία με το «διπλό» ο Βόλος στο πρώτο του ματς στη Super League – Πρωταγωνιστής ο Μουνίθ με δύο γκολ, μείωσε ο Αραμουλί στο τέλος – Ζόρα από την αρχή για Πανιώνιο.

*Τα έκανε όλα ο Κρίστινσον – Φταίει στο γκολ του Νάτσου, αλλά έπιασε το πέναλτι του Ούμπιδες στις καθυστερήσεις και κράτησε το 1-1. Το γκολ της ΑΕΛ ο Μιλοσάβλιεβιτς – Τρία δοκάρια, δύο ο Ατρόμητος, ένα οι φιλοξενούμενοι.

*Πανικός – Ο Giannis σπάσει τα κοντέρ στην Κίνα με το 90% των εισιτηρίων στη Νανζίγκ, να έχουν ήδη, διατεθεί. Δεύτερο φιλικό για την Εθνική (14:30) κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία.

*Βόλεϊ – Φουλ για τις «16» της Ευρώπης η Εθνική Γυναικών, 3-1 τη Φινλανδία.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ξεφτίλα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα