Δημήτρης Κόκοτας: «Σύντομα σπίτι…»

11:31 2/4/2024 - Πηγή: Sportime

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Δημήτρης Κόκοτας μίλησε και πάλι η σύζυγος του Κατερίνα Πετράκη, στο δελτίο του MEGA που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να μεταφέρει τις ευχές όλων, για γρήγορη ανάρρωση του πολύ αγαπητού τραγουδιστή, αφού όλοι γνωρίζουν ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ξανά από τη γυναίκα του σε ερώτηση που της έγινε, ότι ήταν ένας άνθρωπος απόλυτα υγιής, ο

οποίος δεν έπινε ούτε κάπνιζε, ενώ είχε πολύ καλό τρόπο ζωής.

Η κυρία Πετράκη μάλιστα, τόνισε ότι αυτό που κατάλαβε τελικά είναι ότι κανείς δεν είναι ασφαλής από τίποτα και το κακό μπορεί να σε βρει εκεί που δεν το περιμένεις.

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι προσπαθεί παρά τη δύσκολη κατάσταση να κρατήσει την αισιοδοξία της, ότι ο Δημήτρης Κόκοτας θα επανέλθει και θα επιστρέψει σπίτι του.

«Εύχομαι να γυρίσει σύντομα σπίτι να τελειώσει το ”κακό όνειρο”», ήταν τα συγκλονιστικά της λόγια, που σίγουρα όσοι έχουν περάσει ανάλογα περιστατικά με δικούς τους ανθρώπους, μπορούν να την καταλάβουν απόλυτα.

Μάλιστα χαρακτήρισε μία πολύ δύσκολη δοκιμασία αυτή που έτυχε στην οικογένεια της, όπως άλλωστε περνάει άπειρος κόσμος όπως ανέφερε.

Τέλος θέλησε και πάλι να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που παρακολουθούσε την υγεία του και δεν είχε κανένα δείγμα για τα όσα θα γινόντουσαν τελικά.

Δημήτρης Κόκοτας: Ακούστε τα όσα είπε η σύζυγός του!

 

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Κόκοτας, Σύντομα …,dimitris kokotas, syntoma …