Δύο οι πιθανές αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αν ένα ντέρμπι πρέπει να κερδίσει για να συνεχίσει να έχει πολλές ελπίδες για τον τίτλο είναι της Τετάρτης (24/4) με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Αλμέιδα μπορεί να είναι στο +1 από τον αντίπαλό της αλλά έχει να πάει σε Τούμπα και Καραϊσκάκη. Back to back εκτός έδρας ντέρμπι. Καθόλου εύκολο.

Η Ένωση θα παίξει με τον Παναθηναϊκό με τον Αλμέιδα να προσανατολίζεται σε 11άδα παρόμοια με αυτή κόντρα στον Άρη. Έχει δείξει εμπιστοσύνη σε ορισμένους παίκτες προσωπικότητες και δε θα το αλλάξει στο τέλος. 

Καλά

και κακά νέα την επόμενη του αγώνα με τον Άρη. Λιβάι Γκαρσία και Μάνταλος δείχνουν να θέτουν υποψηφιότητα να μπουν αποστολή. Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς κατά 99% χάνουν το ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός που είχε ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις στην κανονική περίοδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ θα έχει πολλές ομοιότητες στην 11άδα της. Αθανασιάδης στο 1, Ρότα, Χατζισαφί, Κάλενς, Βίντα στα στόπερ. Ο Ρότα η μία αλλαγή στα μπακ. Σιμάνσκι, Γιόνσον και Πινέδα αντί Τσούμπερ πολύ πιθανό στα χαφ. Ελίασον, Άμραμπατ και Πόνσε μπροστά. 

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα