Εθνική Ελλάδας: Ε όχι Πογέτ πάλι επειδή θέλουν οι παίκτες

16:03 7/4/2024 - Πηγή: Sportime

Η Εθνική Ελλάδας μετά την παταγώδη αποτυχία στη Γεωργία θα έπρεπε να ψάχνει προπονητή. Να έχουν γίνει οι κινήσεις και οι επαφές για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Προπονητή, που είναι αποδεκτός από τους περισσότερους. Για τον Φερνάντο Σάντος είναι πολλά τα δεδομένα και τα εάν. 

Παρόλα αυτά, το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούγεται και πάλι το όνομα του Πογέτ. Το είπε και ο Τάκης Μπαλτάκος. Αν και σε λίγο καιρό, η ΕΠΟ μάλλον θα έχει νέο πρόεδρο. Το όνομα του Πογέτ ακούγεται και πάλι. Κι

όμως. Η Εθνική Ελλάδας είχε μια πρωτοφανή ευκαιρία. Στη Γεωργία. Δεν τα κατάφερε. Πρόκειται για ιστορική αποτυχία. Μεγάλη ευκαιρία, που δεν αξιοποιήθηκε.

Αντί να εξετάζεται, λοιπόν, η επόμενη ημέρα, ακούγονται διάφορα για παραμονή του ουρουγουανού προπονητή. Ο Πογέτ απέτυχε. Στο μεγάλο στόχο. Τέτοιες ευκαιρίες είναι άγνωστο αν θα παρουσιαστούν ξανά. Επειδή όμως είναι αγαπητός και αρεστός σε ορισμένους παίκτες, το θέμα συντηρείται.

Οι παίκτες δεν μπορούν να διαλέγουν προπονητή. Ποτέ και πουθενά. Ούτε σε σύλλογο, ούτε σε εθνική ομάδα. Πολύ περισσότερο σε μια ομάδα που εκπροσωπεί όλο το έθνος. Ο Πογέτ, λοιπόν, θα έπρεπε ήδη να έχει αποτελέσει παρελθόν. Είχε την πορεία του, με τα θετικά και τα αρνητικά. Κυρίως αρνητικά.

Η Εθνική Ελλάδας, θα πρέπει να έχει νέο προπονητή. Πάει και τελείωσε. Όλα τα υπόλοιπα δεν είναι στα υπέρ.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα