Γιοβάνοβιτς: Αυτό τον στόχο έβαλε

Μπορεί να μην ήταν στα καλύτερά του, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Το γνωρίζει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος με μεγάλο Μπρινιόλι στη Χάιφα απέναντι στη Μακάμπι και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλιας.

Πολύτιμος φυσικά και αυτός, αφού τον κρατάει μόνο πρώτο στη βαθμολογία του ομίλου του. Τέσσερις ακόμη τελικούς έχουν οι «πράσινοι» για τον όμιλό τους.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote

TV ο Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στην κόπωση των παικτών του. Εκείνο που παρατήρησε ήταν πως «υπήρχαν πάρα πολλοί χώροι στο γήπεδο» και εξήγησε πως συνέβη αυτό γιατί ήταν μεγάλη η κούραση.

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο χρονικό διάστημα έδωσε πολύ δύσκολα παιχνίδια. Βιγιαρεάλ εντός, ΑΕΚ εντός, Αστέρας Τρίπολης εκτός, ΠΑΟΚ εντός και Μακάμπι Χάιφα εκτός ήταν το πρόγραμμά του. Κανένας αγώνας δεν ήταν εύκολος.

Άπαντες έδωσαν το 100% και φάνηκε πως είχαν ξεμείνει από δυνάμεις αρκετοί. Από τον Κώτσιρα και τον Ιωαννίδη μέχρι τον Μπερνάρ σε ένα σημείο.

Ο Γιοβάνοβιτς είπε πως «δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά είναι καλός ο βαθμός της ισοπαλίας γιατί παίζαμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα με καλή έδρα». Κάπου εκεί ξεκαθάρισε ποιος είναι και ο στόχος για τη συνέχεια. «Θα πρέπει να διεκδικήσουμε το κάθε παιχνίδι», είπε χαρακτηρίζοντας ισορροπημένο τον όμιλο της ομάδας του.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα