Γυναίκα εμπνευσμένη από το Τρελό Σαββατοκύριακο στου Μπέρνι πήγε με το νεκρό της θείο στην τράπεζα να πάρει δάνειο και του κουνούσε τα χέρια

Γυναίκα εμπνευσμένη από τη θρυλική… ταινία το Τρελό Σαββατοκύριακο στου Μπέρνι πήγε με το νεκρό της θείο στην τράπεζα να πάρει δάνειο και του κουνούσε τα χέρια για να υπογράψει.

Μία γυναίκα στη Βραζιλία, συνελήφθη όταν πήγε με αναπηρικό καροτσάκι το νεκρό της θείο στην τράπεζα, για να πάρει δάνειο

3.000 ευρώ.

Ο 68χρονος ήταν… νεκρός όμως η γυναίκα τον έβαλε στο υποκατάστημα της τράπεζας για να υπογράψει τα απαραίτητα χαρτιά, ώστε να πάρει το δάνειο.

Οι υπάλληλοι της τράπεζας κάλεσαν την αστυνομία, που συνέλαβε τη γυναίκα, η οποία επέμενε πως ο θείος της δεν είναι νεκρός, απλά αυτή χρειαζόταν να τον… βοηθήσει να υπογράψει.

Η γυναίκα προσπαθούσε συνεχώς να κρατήσει ίσιο το κεφάλι του νεκρού θείου της ενώ του μιλούσε συνεχώς, χωρις αυτός βέβαια να της… απαντά.

«Θείο, ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Αν δεν το υπογράψεις, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν μπορώ να σου υπογράψω, θα κάνω ότι μπορώ», έλεγε η γυναίκα στο νεκρό.

Διαβάστε επίσης:

Γεμάτη μαύρο χρυσό αλλά και χρυσό είναι τελικά η Σαουδική Αραβία – Οι εναέριες και γεωχημικές έρευνες που πρέπει να κάνει και η Ελλάδα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μέχρι να διαβάσεις αυτό το άρθρο θα έχει βγάλει πάνω από 200 ευρώ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα