Η ΑΕΚ με Στάνκοβιτς, Πινέδα χαφ, Κάλενς στο Φάληρο

Η ΑΕΚ πάει στο Καραϊσκάκη δίχως πολλά πολλά. Πρέπει να κερδίσει, πάει και τελείωσε. Αν το πράξει θα κατακτήσει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα στη Super League. Κάτι που αν συμβεί, θα θυμίζει τη μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του 1990. Τότε, που η ΑΕΚ του Μπάγεβιτς είχε κατακτήσει 3 σερί (1992-1994).

Η Ένωση αν κερδίσει τον Ολυμπιακό,

θα θέλει απλά μια νίκη και με τη Λαμία την Κυριακή (19/5). Χωρίς να ενδιαφέρεται ή να τσεκάρει τα υπόλοιπα παιχνίδια ή αποτελέσματα.

Ο Αλμέιδα είχε πάνω από δύο εβδομάδες να προετοιμάσει αυτό το σούπερ ντέρμπι. Η ομάδα του θα πρέπει να βγάλει ένταση. Θέματα στις προπονήσεις δεν είχε. Ο Ρότα ήταν εκτός λόγω τιμωρίας καρτών. Και ο Πάολο Φερνάντες που είχε ενοχλήσεις.

Τα θέματα στην 11άδα ήταν αρκετά ανοιχτά. Όπως διαβάσατε στο Sportime, ο Αλμέιδα πάει με βασικούς Στάνκοβιτς, Κάλενς και Αραούχο, Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μουκουντί μπορεί να προπονήθηκε το τελευταίο διάστημα, αλλά ο περουβιανός ήταν πιο έτοιμος. Η ΑΕΚ μπορεί να χάνει σε build up αλλά κερδίζει σε ετοιμότητα.

Ο Αλμέιδα στα χαφ επιλέγει τον Πινέδα δίπλα στον Σιμάνσκι. Ο Γκατσίνοβιτς πάει αριστερά. Δεξιά επιλέγεται λογικά ο σούπερ φορμαρισμένος Ελίασον. Το θετικό φυσικά για τον προπονητή της Ένωσης είναι οι αρκετές επιλογές μεσοεπιθετικά στον πάγκο. Κάτι που αναμένεται να φανεί με αλλαγές από το 60′-65′ και μετά.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Γκαρσία.

Στον πάγκο είναι οι Αθανασιάδης, Μουκουντί, Γιόνσον, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα