Η ΑΕΚ με βασικούς Σιμάνσκι, Γιόνσον, στον πάγκο ο Πινέδα

Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια στη Θεσσαλονίκη. Αν θέλει να μείνει στην 1η θέση της βαθμολογίας της Super League, έστω και με ματς περισσότερο πρέπει να κερδίσει τον Άρη. Για πρώτη φορά φέτος, στην τρίτη επίσκεψη. Η ΑΕΚ με την ισοπαλία στο Κύπελλο, αποκλείστηκε στα πέναλτι. Στην

τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου πέταξε βαθμούς. Τελικό 3-3 σε ένα ματς θρίλερ. Ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό.

Όλα αυτά είναι μηνύματα που πρέπει να τα λάβει ο Αλμέιδα. Όπως και ότι η ομάδα του δεν ήταν και στα απόλυτα καλά της. Έκανε ένα καλό ημίχρονο στο 2-0 της προηγούμενης εβδομάδας. Αλλά δεν ήταν με φουλ πατημένο γκάζι.

Προβλήματα φυσικά και υπάρχουν. Εκτός ο Λιβάι Γκαρσία. Αλλά και ο Μουκουντί, που δημιούργησε συνθήκη στα στόπερ. Ειδικά ο Βίντα δεν ξεκουράζεται με τίποτα.

Αυτό που κάνει έκπληξη είναι και πάλι η επιλογή του Αλμέιδα στα χαφ. Ο προπονητής της Ένωσης ξεκινά Σιμάνσκι και Γιόνσον μαζί. Ντουέτο που έχει δείξει πως δεν τα πάνε και τόσο καλά μαζί. Ο Πινέδα μένει στον πάγκο. Βασικός ξεκινά μετά από καιρό και ο Σιντιμπέ. Λίγο λογικό, χρειαζόταν ξεκούραση ο Ρότα. Μένει στον πάγκο, είχε και το χτύπημα από τον Οντουμπάτζο στο προηγούμενο παιχνίδι.

Άμραμπατ και Ελίασον θα πάρουν τα εξτρέμ, με τον σουηδό λογικά αριστερά. Πίσω από τον Πόνσε ο Τσούμπερ. Στον πάγκο μετά από καιρό ο Φαν Βέερτ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γκατσίνοβιτς που είχε ενοχλήσεις. Και ο Μάνταλος που είχε ένα χτύπημα.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Ελίασον, Πόνσε.

Στον πάγκο είναι οι Γκίνης, Μήτογλου, Ρότα, Πινέδα, Λιούμπισιτς, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Φερνάντες.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα