Η ΑΕΚ τη… δουλειά της και με ΠΑΣ Γιάννινα και περιμένει Καραϊσκάκη

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (17:15, Novasports 1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 19η αγωνιστική της Super League.

Το 2-2 στην Τούμπα διέκοψε το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ. Η Ενωση

παρόλα αυτά παραμένει όμως σε θέση ισχύος για την 2η θέση του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΑΕΚ σήμερα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, για την 19η αγωνιστική και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στον Μιτάι και τον τιμωρημένου Λιβάια (δύσκολα θα υπολογίζεται πλέον ο Μάρκο Λιβάια μετά την άρνηση του να ανανεώσει το συμβόλαιο του) αλλά και στους Νεντελτσεάρου-Σάκχοφ που έμειναν εκτός.

Οι σκέψεις Χιμένεθ για την 11άδα της ΑΕΚ

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται πάντως να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Είναι ερωτηματικό αν θα παραμείνει βασικός ο Αθανασιάδης μετά τα μεγάλα λάθη στο ματς με τον ΠΑΟΚ που στοίχισαν στην ομάδα, ή αν θα επιστρέψει ο Τσιντώτας. Για το δεξί άκρο της άμυνας ο Μπακάκης είναι η βασική επιλογή, όπως αντίστοιχα για αριστερά ο Λόπες. Στο κέντρο της άμυνας ο Τσιγκρίνσκι με τον Σβάρνα έχουν προβάδισμα, έναντι του Λάτσι που χρειάζεται ανάσα μετά από σερί συμμετοχών.

Στον άξονα ο Σιμάνσκι, ο Γαλανόπουλος και ο Κρίστιτσιτς έχουν προβάδισμα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Μάνταλο εκεί, ενώ πιθανότατα θα πάρει ανάσα ο Σιμόες. Στην επίθεση αναμένεται να δούμε δεξιά ξανά τον εξαιρετικό Γκαρσία, με τον Τάνκοβιτς αριστερά και σέντερ φορ τον Ανσαριφάρντ.

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, κάτι που δεν κατάφερε στην Τούμπα, ώστε να μπορεί να σκοράρει στην επίθεση και να πάρει το παιχνίδια. Και ο Μανόλο Χιμένεθ δούλεψε χθες εντατικά στην επιθετική ανάπτυξη για την αξιοποίηση του Λιβάι Γκαρσία, αλλά και του φορ, ώστε η ΑΕΚ να είναι αποτελεσματική.

Πάντως, ο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει και… διαχείριση, καθώς την Κυριακή παίζει με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και πρέπει η ομάδα να παραμείνει φρέσκια.

Η ΑΕΚ θέλει τους τρεις βαθμούς για να επιστρέψει στη 2η θέση και να περιμένει τι θα γίνει στο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ λίγη ώρα μετά το αποτέλεσμα του ΟΑΚΑ.

Το άρθρο Η ΑΕΚ τη… δουλειά της και με ΠΑΣ Γιάννινα και περιμένει Καραϊσκάκη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα