Η ΑΕΚ τώρα πρέπει να κερδίσει στο Καραϊσκάκη

Η ΑΕΚ θα ήθελε δύο αποτελέσματα στην Τούμπα κακά τα ψέματα. Ισοπαλία φυσικά για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα από τώρα. Ή και νίκη του Ολυμπιακού για να πήγαινε μετά για δύο αποτελέσματα στο Καραϊσκάκη. Νίκη ή και ισοπαλία. Τελικά οι φιναλίστ του Europa Conference League δεν της έκαναν το χατίρι.

Ο

Ολυμπιακός βέβαια δεν έκανε πρώτα από όλα το χατίρι στον εαυτό του. Η ήττα στην Τούμπα τον θέτει εκτός τίτλου για δεύτερη σερί σεζόν. ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ θα πάρουν το πρωτάθλημα της Super League

Η ΑΕΚ για να είναι σίγουρη θα πρέπει να πάει στο Καραϊσκάκη και να κερδίσει. Είναι ένα βαθμό μπροστά. Μετά με νίκη επί της Λαμίας πανηγυρίζει το back to back τίτλο. Αν δεν κερδίσει στο Καραϊσκάκη θα πρέπει να περιμένει δώρο από τον Παναθηναϊκό (ισοπαλία ή νίκη στην Τούμπα). Όλα θα κριθούν αυτήν την Τετάρτη (15/5) στο καλύτερο πρωτάθλημα, μάλλον, στην ιστορία.

Η ΑΕΚ πέρυσι και φέτος έχει πετύχει από μια σημαντική νίκη στο Καραϊσκάκη. Πέρυσι το κομβικό 1-3 με Γκατσίνοβιτς, το πέναλτι που κέρδισε ο Βίντα και το φοβερό γκολ του Μάνταλου. Και φέτος στην κανονική διάρκεια το 1-2 με Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ.

Να σημειωθεί φυσικά πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μόνο αδιάφοροι δεν είναι. Μπορεί να είναι άδειοι από ενέργεια αλλά υπάρχει το κίνητρο του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Αν ο Άρης πάρει το Κύπελλο, ο 4ος μένει εκτός Ευρώπης.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕκ, Καραϊσκάκη,aek, karaiskaki