Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Φίλιππος – Βασιλική – Στο νοσοκομειο η Αιμιλία

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Γη της ελιάς επέστρεψε με τον Γ’ κύκλο επεισοδίων, ο οποίος είναι ακόμα πιο συναρπαστικός!

Η σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα έχει νέες ραγδαίες εξελίξεις, με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει να δείχνουν πως τα προσεχή επεισόδια θα είναι καθηλωτικά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Φίλιππος – Βασιλική – Στο νοσοκομειο η Αιμιλία

Η Βασιλική και ο Φίλιππος διακατέχονται από μία μεγάλη αγάπη η οποία δυστυχώς όπως θα δούμε στη συνέχεια, σε αυτή τη

φάση της ζωής τους δεν είναι αρκετή για να τους κρατήσει ενωμένους.

Σύντομα λοιπόν το ζευγάρι οδηγείται στα άκρα. Αιτία, στέκεται η αρνητική στάση της Βασιλικής προς την ετεροθαλή αδερφή της, την Αριάδνη. Συγκεκριμένα η κοπέλα εξακολουθεί να την αποφεύγει και το γεγονός αυτό ενοχλεί ιδιαίτερα τον σύζυγό της.

Ο Φίλιππος είναι πολύ ευαισθητοποιημένος με το εν λόγω ζήτημα καθώς από τη μία πλευρά έχει χάσει τη δική του αδερφή, την Στέλλα, ενώ παράλληλα έχει ανακαλύψει ότι είναι ετεροθαλή αδέλφια με την Ειρήνη και την έχει αγαπήσει πολύ.

Μάλιστα, βρίσκεται κοντά της με κάθε τρόπο ως φίλος, καθώς εκείνη αγνοεί την αλήθεια που τους ενώνει και της συμπαραστέκεται σε όλα. Με γνώμονα λοιπόν τα δικά του αισθήματα και τις ηθικές αξίες που έχει δεν μπορεί να καταλάβει την σκληρή στάση της γυναίκας του απέναντι στην Αριάδνη.

Έτσι αποφασίζει να της μιλήσει ανοιχτά και η κουβέντα τους οδηγείται σε έναν μεγάλο καβγά, ο οποίος δημιουργεί μεγάλη ρήξη στον γάμο τους, καθώς ανταλλάσσουν βαριά λόγια μεταξύ τους. Μάλιστα το ίδιο βράδυ η Βασιλική βλέπει ένα άσχημο εφιάλτη και φοβάται πως θα συμβεί κάτι άσχημο.

Δυστυχώς το προαίσθημα της βγαίνει αληθινό μιας και τις επόμενες μέρες το κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και τον Φίλιππο εξακολουθεί να είναι τεταμένο. Ο νεαρός την παρακαλεί ακόμα μια φορά να τα βρει με την Αριάδνη.

Ακολουθεί ανάμεσα τους ένας νέος επικός τσακωμός που έχει ως αποτέλεσμα η κοπέλα να μαζέψει τα πράγματα της και να φύγει από το σπίτι με την κόρη τους, βρίσκοντας καταφύγιο στο σπίτι της μητέρας της.

Ο ξαφνικός αυτός χωρισμός ανάμεσα τους μαθαίνεται γρήγορα στη Μάνη και η Χάιδω με τον Στάθη και τα υπόλοιπα αγαπημένα τους πρόσωπα, προσπαθούν να τους βοηθήσουν να τα ξαναβρούν. Αντιθέτως η Αρετή χαίρεται με τις εξελίξεις.

Μάλιστα πλέον έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει αρνητικά την κόρη της τόσο για τον γάμο της όσο και για την Αριάδνη δηλητηριάζοντας την ακόμα περισσότερο. Έτσι η Βασιλική κάθε μέρα που περνάει απομακρύνεται πιο πολύ από το Φίλιππο και ο χωρισμός τους μοιάζει οριστικός.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα