Η ώρα του Γιοβάνοβιτς – Αγκάθι ο Λιβάι Γκαρσία – Επαναπαύτηκε ο Κοτάρσκι!

Δυναμικά έρχονται τα Παρασκήνια του Sportime, όπου έχουν την τιμητική τους ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Λιβάι Γκαρσία και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Σέρβος τεχνικός διανύει πλέον την 3η του σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με την πρόοδο και την εξέλιξη του «τριφυλλιού» να είναι εμφανής.

Την ίδια στιγμή, βέβαια υπάρχουν και ανοιχτές πληγές, με την ήττα-αυτοκτονία κόντρα στη Ρεν να… ηχεί καμπανάκια. Στην Ευρώπη λοιπόν, ακόμα δεν είναι Panathinaikos,

ενώ στα ελληνικά ντέρμπι δεν έχει ανταποκριθεί επιτυχημένα. 

Έτσι, το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αναφορικά με το μέλλον του.

Από κει και πέρα, πάμε στον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ψάχνει να βρει τον καλό του εαυτό στην ΑΕΚ. Η ήττα από τη Μαρσέιγ και η δική του τεράστια χαμένη ευκαιρία στις αρχές του β’ ημιχρόνου φέρνουν ξανά τις αποφάσεις του καλοκαιριού στην επικαιρότητα της «Ένωσης».

Η πρόταση των 15 εκατομμυρίων ευρώ της Λανς ανήκει πλέον στο παρελθόν, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι -έως τώρα- οι χαμένοι της υπόθεσης.

Τέλος, ναι μεν ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει πως είναι ομάδα γεμάτη προσωπικότητες, ωστόσο ο Ντόμινικ Κοτάρσκι το τελευταίο 15νθήμερο έχει «τρελάνει» τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η σωστή νοοτροπία θεωρείται το Νο1 στοιχείο για τον Ρουμάνο τεχνικό και η αλήθεια είναι πως ο Κροάτης τερματοφύλακας κάπου… την έχει χάσει το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα