Καρυπίδης: Στα αποδυτήρια και με Ολυμπιακό, αλλά το «έχασε» το MEGA!

Το MEGA «έχασε» την είσοδο που έκανε ο Καρυπίδης στα αποδυτήρια της ομάδας του στο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό. Αυτά είπε!

Έβγαλε τα μάτια του ο Ολυμπιακός με τον Άρη, αλλά και πόσο να τον ψέξεις. Ο Άρης μετά τη ζημιά που έκανε στην ΑΕΚ

και τον ΠΑΟΚ που φέτος τον έχει… πελάτη,  πέταξε τον Ολυμπιακό εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος όπως και πέρυσι!

Με υψωμένες γροθιές στην κερκίδα πανηγύρισε το 1-1 με τον Ολυμπιακό ο Θόδωρος Καρυπίδης στο τέλος του αγώνα, αλλά το παιχνίδι είχε ρεπορτάζ και στο ημίχρονο.

Το αφεντικό του Άρη μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας του και στην ανάπαυλα, αλλά αυτή τη φορά εν αντιθέσει με το ματς με την ΑΕΚ  στο Χαριλάου που έπαιξε εκτενώς, δεν αναδείχθηκε από το MEGA.

Καρυπίδης: «Πάμε να το πάρουμε»!

O Kαρυπίδης που δεν αποτελεί είδηση η είσοδος του στα αποδυτήρια της ομάδας του ή στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων κάτι που κάνουν σχεδόν όλοι οι παράγοντες και δεν είναι παράλογο, μπήκε μέσα στα αποδυτήρια, δηλώνοντας ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν έτσι και να τα δώσουν όλα και στο δεύτερο ημίχρονο, για να έρθει η νίκη στο τέλος. «Μπράβο σας. Συνεχίστε έτσι και στο δεύτερο. Μπορούμε να το πάρουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Τελικά η νίκη δεν ήρθε, αλλά ο Καρυπίδης έμεινε ευχαριστημένος και από την ισοπαλία, αφού δεν ήθελε καμία από τις μεγάλες ομάδες να περάσει μόνο με νίκες από το Χαριλάου.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα