Κύπελλο Ελλάδας: Ούτε Μαρτσίνιακ, ούτε Σιδηρόπουλος – H πρώτη επιλογή της ΚΕΔ ήταν και παραμένει η Φραπάρ!

15:21 9/5/2024 - Πηγή: Sportime

Κύπελλο Ελλάδας: Ποτέ δεν ήταν επιλογή ο Μαρτσίνιακ. Ποτέ επίσης και ο Σιδηρόπουλος. Η επαφή με την Στεφανί Φραπάρ που είχε πει το «ναι» αν ο τελικός γινόταν στις 18 Μαϊου.

Ο γύρος του… κόσμου σε κάτι μέρες, όσον αφορά στον διαιτητή που θα σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσαλλικό στις 25 Μαϊου.

Για τον διαιτητή του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, «έπαιξε» ο Πολωνός Μαρτσίνιακ, αλλά στην Ομοσπονδία

του δεν εστάλη ποτέ σχετικό αίτημα. Επιστροφή στην Ελλάδα και στην «πρόταση» της ΚΕΔ στους δύο φιναλίστ να διευθύνει τον τελικό ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Κάτι που επίσης δεν συνέβη και δεν θα μπορούσε να συμβεί για τον απλούστατο λόγο οτι ο Παναθηναϊκός δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συναινέσει για Έλληνα διαιτητή, κάτι που δεν έκανε ούτε στα παιχνίδια με τον Άρη στο πρωτάθλημα. Θα το έκανε για τον τελικό του Κυπέλλου; Ειδικά ο Σιδηρόπουλος δεν σφύριξε ποτέ τους «πράσινους» τη φετινή σεζόν! Και όταν έγινε η… απόπειρα, επί Μπένετ, παραιτήθηκε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής! Πιθανότερο ήταν να παίξει τον τελικό του EURO, αν και δεν είναι στις επιλογές της UEFA, παρά τον τελικό του Κυπέλλου.

Τελικά, το… tour συνεχίζεται με επόμενη στάση στην Γαλλία και στην Στεφανί Φραπάρ. Και κάπου εκεί… τέρμα τα δίφραγκα! Η Γαλλίδα elite κατηγορίας στην UEFA ρέφερι, ήταν εξ αρχής η πρώτη επιλογή όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, απλά άργησε να «κλειδώσει» επειδή δεν είχε οριστικοποιηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης στο Βόλο.

Η Φραπάρ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, είχε απαντήσει θετικά, για την αρχική ημερομηνία του τελικού που ήταν η 18η Μαϊου, αλλά στη συνέχεια το πλάνο άλλαξε, μέχρι να έρθει το οριστικό και επίσημο πριν μια εβδομάδα περίπου, οτι ο τελικός θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα στις 25. Πλέον αναμένεται η επίσημη απάντηση της Γαλλίδας μέσω της Ομοσπονδίας της με το feedback να είναι θετικό.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα