Λάρισα- Ιωνικός 76-97: Σε άλλο επίπεδο οι Νικαιώτες

Ο Ιωνικός είναι… άλλη ομάδα πλέον μετά την έλευση του Βαγγέλη Αγγέλου αλλά και τις προσθήκες των Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Τζον Έλμορ. Και αυτό φάνηκε στην Λάρισα όπου οι Νικαιώτες έκαναν πάρτι με 97-76.

Ο Ιωνικός εντυπωσίασε με την εκπληκτική του εμφάνιση και έδειξε ότι με την επιστροφή και του Τολιόπουλου θα είναι ακόμα πιο δυνατός. Η Λάρισα μετά τη μεγάλη νίκη

στην έδρα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ανήμπορη να αντιδράσει απέναντι στην εκπληκτική εμφάνιση των Νικαιωτών.

Ο Ιωνικός εντυπωσίασε με την εκπληκτική του εμφάνιση και έδειξε ότι με την επιστροφή και του Τολιόπουλου θα είναι ακόμα πιο δυνατός. Η Λάρισα μετά τη μεγάλη νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ανήμπορη να αντιδράσει απέναντι στην εκπληκτική εμφάνιση των Νικαιωτών.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ: Ο Ιωνικός ήταν «σίφουνας». Έκανε το δικό του παιχνίδι, βρήκε διαφορετικούς πρωταγωνιστές ανά χρονική περίοδο και ήταν απολαυστικός στον τρόπο που λειτούργησε. Πλέον είναι σε άλλο επίπεδο.

Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ: Ουσιαστικά οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με τον Ιωνικό να έχει το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια. Στο 14’30’’ με τον Τζέρι Σμιθ πρωταγωνιστή η Λάρισα πέρασε μπροστά με 36-35, αλλά μετά… άρχισε η κατηφόρα. Ο Τζέρι Σμιθ βρέθηκε στον πάγκο (για να μπει ο Μπέρι) και ο… Άνταμ Σμιθ με τον Χόλογουελ και τον Έλμορ άρχισαν το πάρτι. Μέσα σε 3 λεπτά με σερί 11-0 ο Ιωνικός πέρασε 46-36. Μέσα σε ένα πεντάλεπτο με επιμέρους σκορ 20-3 είχε ξεφύγει με 55-39!

Στην 3η περίοδο οι Νικαιώτες διατηρούσαν τη διαφορά και εκεί βρήκαν ακόμα περισσότερες λύσεις από τον Νίκο Χουγκάζ. Για πρώτη φορά στο 31’ η διαφορά έφτασε στο +20 (σκορ 78-58) ενώ λίγο πριν το τέλος ο Ιωνικός πήρε και τη μεγαλύτερη διαφορά (93-66).

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ: Ο Ιωνικός πήρε 31 πόντους από τα λάθη της Λάρισας, είχε το εκπληκτικό 68% στα δίποντα (28/41) και πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ενώ σκόραραν και οι 9 επάνω στους οποίους στηρίχτηκε ο Αγγέλου.

Ο MVP: Δύσκολο, ακριβώς επειδή ο Ιωνικός είχε διαφορετικούς πρωταγωνιστές ανά διαφορετική περίοδο. Πάντως στο… νήμα κερδίζει ο Άνταμ Σμιθ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-24, 41-55, 58-75, 76-97

ΛΑΡΙΣΑ (Γαβριήλ): Μπράουν 14, Γκούντγουϊν 7, Γουέμπ 13, Ρας 6, Μούρτος 4. Κώττας, Τζέρι Σμιθ 22, Καμάρας, Μπέρι, Καμπερίδης 2, Σπυρόπουλος 6, Παπαδάκης 3

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Αγγέλου): Άνταμ Σμιθ 19, Έλμορ 12, Μαυροκεφαλίδης 11, Χόλογουελ 18, Μουσταφά 8, Πετρόπουλος 3, Πρίτζετ 7, Χατζηκυριάκος, Βλάχος, Φιτζπάτρικ 6, Τουντζιαράκης, Χουγκάζ 13

Το άρθρο Λάρισα- Ιωνικός 76-97: Σε άλλο επίπεδο οι Νικαιώτες εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα