Λίβερπουλ: Πάει πίσω η επιστροφή του Γκόμεζ

Υπάρχει πρόβλημα… Τον περίμενε πως και πως τον Τζο Γκόμεζ να επιστρέψει ο Γιούργκεν Κλοπ, αλλά φαίνεται πως θα χρειαστεί να κάνει υπομονή.

Στο διάστημα που αγωνίστηκε, ο νεαρός αμυντικός έκανε ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ. Τραυματίστηκε, όμως, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπέρνλι και η αρχική εκτίμηση ήταν πως θα επέστρεφε ως τις αρχές Φεβρουαρίου.

Εν τέλει διαπιστώθηκε πως το πρόβλημα είναι πιο σημαντικό απ’ ό,τι αρχικά πίστευαν στη Λίβερπουλ. Αυτό παραδέχτηκε την Παρασκευή (25/1) ο Κλοπ σε συνέντευξη Τύπου.

«Πριν από

τρεις εβδομάδες πιστεύαμε πως ήταν πιο κοντά στο να επιστρέψει και τελικά έγινε άλλη μία εξέταση. Σε εκείνη δεν είδαμε όσα θα θέλαμε. Γι’ αυτό ακόμα δεν έχει αρχίσει τις προπονήσεις. Πρέπει να περιμένουμε. Είμαστε άτυχοι. Δεν είναι ο τραυματισμός του όπως αυτοί των Τρεντ και Τζίνι».

Το θετικό για τον Κλοπ είναι πως έχει γυρίσει ο Μάτιπ και επιστρέφει και ο Λόβρεν. Έτσι για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν λύσεις. Δεν ισχύει, όμως, αυτό και για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Άρνολντ είναι τραυματίας, ο Γκόμεζ επίσης και ο Μίλνερ αποβλήθηκε με την Κρίσταλ Πάλας. Εάν ο Βαϊνάλντουμ δεν προλάβει τη Λέστερ, τότε είναι ερωτηματικό το αν θα βγαίνουν τα κουκιά στα χαφ για να παίξει μπακ ο Φαμπίνιο.

Συγκινητική αφιέρωση στον Σάλα από τους οπαδούς της Κάρντιφ

The post Λίβερπουλ: Πάει πίσω η επιστροφή του Γκόμεζ appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα