Με Καρβαλιάλ η προπόνηση – Συλαϊδόπουλος με ΟΦΗ – Θέλουν άμεσα νέο τεχνικό στον Ολυμπιακό (update)

10:40 8/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι (τύποις) προπονητής του Ολυμπιακού. Παρότι ο Πορτογάλος τεχνικός ενημερώθηκε ότι τελειώνει, δεν έχει τελειώσει τυπικά και επίσημα. Θα είναι κανονικά στο πόστο του, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ψάχνει νέο τεχνικό και σκέφτεται και Ζοσέ Ανιγκό.

Φωτοτυπία της περυσινής σεζόν τείνει να γίνει και η φετινή για τον Ολυμπιακό.

Ήδη έχουμε δύο προπονητές και όλα δείχνουν πως θα πάμε και σε τρίτο. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι εκτός ομάδας, είτε κάτσει στο επόμενο είτε και στο μεθεπόμενο παιχνίδι. Δύσκολο φυσικά αυτό το σενάριο. Ο Πορτογάλος τεχνικός μένει μέχρι να φύγει. Το ίδιο συνέβη και με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, για παράδειγμα.

Στον Ολυμπιακό έχουν πάρει τις αποφάσεις τους όμως. Στόχος είναι ο Ολυμπιακός να μην έχει τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του στην αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος. Θα μπορούσε να είχε συμβεί αυτό, αν υπήρχε συμφωνία με τον Πασκάλ Γιάνσεν. Αυτή δεν υπάρχει. Διότι, ο Ολλανδός κόουτς δεν δείχνει διατεθειμένος να αναλάβει από τώρα την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει προπονητή για να έρθει τώρα και να κάτσει στον πάγκο. Πέρυσι το ίδιο ήθελε, αλλά δεν έκατσε. Οι εναλλακτικές του Ιγκόρ Τούντορ και του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι στο τραπέζι. Δύσκολο να πει το «ναι» ο Κροάτης κόουτς, πιο βατό να το κάνει ο Ισπανός. Διότι, ο πρώην κόουτς της Σεβίλλης είναι συνηθισμένος στις αποστολές… αυτοκτονίας. Μια τέτοια ανέλαβε πέρυσι και κατέκτησε το Europa League με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Τι έκανε ο Ολυμπιακός την περυσινή σεζόν, όταν αποχώρησε ο Μίτσελ και δεν βρήκε κάποιον άλλον; Κατέφυγε στη λύση του Ζοσέ Ανιγκό. Ο Γάλλος έκανε τα προβλεπόμενα, έφερε μια κανονικότητα στον Ολυμπιακό, παίρνοντας και κάποια αποτελέσματα στα play off της Super League. Η σκέψη να αναλάβει εκ νέου, είναι υπαρκτή.

Διότι, άπαντες γνωρίζουν πως το πράγμα με την αναζήτηση προπονητή έχει… ξεχειλώσει. Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του αρκετούς παίκτες που το συμβόλαιό τους τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν στον πάγκο υπάρχει και «τελειωμένος» προπονητής, θα μιλάμε για έναν καταστροφικό συνδυασμό για τους όποιους αγωνιστικούς στόχους…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

UPDATE – Τέλος ο Καρβαλιάλ, με Συλαϊδόπουλο κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποχαιρέτισε τους παίκτες και η ομάδα του Πειραιά πάει παρακάτω.

Δεν θα είναι ο Ζοσέ Ανιγκό, όπως αρχικά είχαμε πληροφορηθεί, αλλά ο άνθρωπος που οδήγησε τον Ολυμπιακό Κ19 στην επιτυχία κόντρα στην Ίντερ. Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα είναι στην άκρη του πάγκου στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και μπορεί και παραπάνω.

Διότι, ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση προπονητή άμεσα. Ο Μεντιλίμπαρ είναι σε πρώτο πλάνο.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα