Μένει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι και στο καλύτερο μομέντουμ μετά την κατάκτηση του νταμπλ το 2019. Όλα πάνε καλά, όλοι είναι χαρούμενοι, αισιοδοξία για το μέλλον, μια χαρούμενη οικογένεια και ατμόσφαιρα στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ βέβαια θα πρέπει να κερδίσει στην Κηφισιά αύριο Πέμπτη (21/12) αλλά με τις εμφανίσεις που κάνει, η έκπληξη θα είναι να μη νικήσει.

Ο Λουτσέσκου και η ομάδα του είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το φανερώνει παιχνίδι

με το παιχνίδι. Σα να γύρισε ο διακόπτης μετά το 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, που ο ΠΑΟΚ ήταν ανύπαρκτος με την ΑΕΚ και στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι πραγματικές δυνατότητες αυτού του συνόλου. Αυτό όμως θα αναλυθεί σε επόμενο σημείωμα.

Ο ΠΑΟΚ στην Κηφισιά θα πάει όπως και στην Τρίπολη χωρίς τον Τάισον. Ο Βραζιλιάνος ήταν να είχε ήδη συμφωνήσει για την παραμονή του. Κάποιες λεπτομέρειες, κάτι που ζητάει εκείνος, δεν ήταν στη σκέψη της ομάδας και αυτό έως τώρα δεν έχει βάλει το θετικό τυπικό τέλος στις συζητήσεις.

Αυτό όμως που βγαίνει από όλες τις πλευρές είναι πως μετά τον Μουργκ, θα μείνει και ο Τάισον στον ΠΑΟΚ.

Στο οικονομικό μάλιστα, δηλαδή το πιο σημαντικό, φαίνεται να υπάρχει συμφωνία και αυτό είναι το εντυπωσιακό.

Ε, θα τα βρουν και στις λεπτομέρειες οι δύο πλευρές και οι ανακοινώσεις δεν αργούν. Ναι, ο Τάισον θα ήθελε κάποια στιγμή να γυρίσει στη Βραζιλία αλλά αυτή η στιγμή ακόμα δεν έχει έρθει.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα