Μονακό – Ολυμπιακός live streaming

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μονακό εκτός έδρας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την 11η στροφή της Euroleague. Η Μονακό έκανε το 2/2 στην περσινή regular season απέναντι στην ελληνική ομάδα, ενώ αξιοσημείωτο ήταν το 27-2 του Ολυμπιακού που έγινε στην τρίτη περίοδο του περσινού ημιτελικού του Final Four

στην Euroleague.

Δείτε τον αγώνα live ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ένα… χάος με Αμερικάνους και φέτος η Μονακό. Η ομάδα που θυμίζει περισσότερο σύνολο ΝΒΑ παρά ευρωπαϊκό έχει αρχίσει και ανεβάζει στροφές, έχοντας πολλά σκαμπανεβάσματα και φέτος.

Βασίζεται ξεκάθαρα στα κέφια του Μάικ Τζέιμς, ο πολυδιαφημισμένος Κέμπα Γουόκερ δεν έχει μπει στο κλίμα και μπορεί να κερδίσει τον καλύτερο αλλά και να χάσει από τον χειρότερο. Μάλιστα φέτος εντός έδρας έχει ηττηθεί δύο φορές από Εφές και Βίρτους ενώ γλίτωσε τα καρδιακά από ήττα και από την Βιλερμπάν στο φινάλε. Ο coach Τζόρτζεβιτς προσπαθεί να βρει ισορροπίες ενώ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Λόιντ.

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING 30/11

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε mood… Πετρούσεφ! Η μεταγραφή του Σέρβου από το ΝΒΑ είναι το «κερασάκι» στην τούρτα ενός δυνατού ρόστερ, το οποίο άργησε να συμπληρωθεί αλλά τελικά όταν έγινε, συνέβη με τον καλύτερο τρόπο. Βέβαια δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς απέναντι στην γαλλική ομάδα ωστόσο θα προσφέρει στο άμεσο μέλλον αρκετές βοήθειες.

Το 3/3 των προηγούμενων αγώνων βοήθησε ώστε το σύνολο να αποκτήσει την απαιτούμενη ψυχολογία και να πάει να διεκδικήσει ό,τι μπορεί σε μία από τις πιο δύσκολες ευρωπαϊκές έδρες.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα