Νικολακόπουλος: Φωτογραφική αντιμετώπιση στον Ολυμπιακό – Απόφαση που κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει!

Για όλα τα νέα που έχει ο Ολυμπιακός και τα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία, μίλησε ο Κώστας Νικολακόπουλος, που βγήκε όπως πάντα στον Bwin Sport FM.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας του Πειραιά, βγήκε στην εκπομπή που παρουσιάζουν

ο Αντώνης Πανούτσος και Αντώνης Καρπετόπουλος, με τον πρώτο να έχει και μία μικρή ένταση.

Αρχικά λοιπόν τόνισε ότι δεν υπάρχει ισονομία, αφού ο Ολυμπιακός θα παίξει το ματς με την Μπάσκα Τόπολα κεκλεισμένων των θυρών, αλλά το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα και ΠΑΟΚ – Ελσίνκι, θα έχουν παρουσία κόσμου.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν μεγάλες αντιφάσεις, αφού υπάρχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια σε μπάσκετ και βόλεϊ για την ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο αυτά τα ματς θα γίνουν κανονικά.

Από κει και πέρα, αναφέρθηκε σε μία φωτογραφική αντιμετώπιση που έχει ο Ολυμπιακός από την κυβέρνηση, αφού είναι η μόνη ομάδα που τιμωρήθηκε άμεσα και στο ματς που θα δώσει για το Europa League.

Ακόμα δε γινόταν να μη σχολιάσει ότι είναι μία απόφαση που θα προκαλέσει αντιδράσεις και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα φέρει, αλλά τουλάχιστον είναι σίγουρο ότι δεν θα έχουμε πλακωμούς σε παιχνίδια.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι σύμφωνα με τον ίδιο, είμαστε σε μία εποχή με πολλά επεισόδια από όλες τις ομάδες με την αστυνομία, ενώ άφησε και αιχμές για την κυβέρνηση.

Είπε λοιπόν, ότι αν δεν αποφασίσει η κυβέρνηση να ασχοληθεί με το παρακράτος που διοικεί το ποδόσφαιρο δε θα αλλάξει τίποτα.

Ακούστε τα όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα