Ο Παναθηναϊκός το ψάχνει αρκετά για Χατζηδιάκο με ορίζοντα το καλοκαίρι

19:25 1/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός αναζητά σέντερ μπακ και ένα από τα ονόματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime, είναι και αυτό του Παντελή Χατζηδιάκου.

Ο Έλληνας άσος μεταγράφηκε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Κάλιαρι, με τη φανέλα της οποίας όμως δεν έχει καταφέρει να γίνει βασικός σε όλα τα ματς. Είναι χαρακτηριστικό πως 3 από τα 4 τελευταία στη Serie A

τα έχει δει από τον πάγκο.

Κάπου εκεί φαίνεται πως εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ψάχνει σοβαρά και έντονα την προοπτική της απόκτησης του, με τον νέο προπονητή του τριφυλλιού, Φατίχ Τερίμ να είναι ενήμερος και θετικός για αυτό το ενδεχόμενο.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση καθώς η ομάδα της Σαρδηνίας κατέβαλε 2 εκατ. ευρώ για τον αποκτήσει από την Άλκμααρ και όπως είναι λογικό θα αξιώσει χρηματικό ποσό για να δώσει την καταφατική της απάντηση.

Κάπως έτσι γίνεται εύκολα αντιληπτό πως πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση. Φυσικά ο Χατζηδιάκος, αν και εφόσον ο Παναθηναϊκός κινηθεί, θα πρόκειται για παίκτη που θα ενταχθεί το καλοκαίρι. Ήδη φέτος έχει παίξει τόσο με την Αλκμάαρ όσο και με την Κάλιαρι. Επομένως δεν μπορεί να παίξει και σε τρίτο κλαμπ κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ακόμα κάτι που θα πρέπει να τονιστεί, είναι πως η Κάλιαρι διανύει σεζόν κάτω του μετρίου, βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και αν μη τι άλλο δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ιταλία.

Στα 26 του χρόνια, ο Παντελής Χατζηδιάκος έχει αγωνιστεί 16 φορές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχοντας σκοράρει και μια φορά ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Αξίζει να θυμίσουμε πως για τον παίκτη κινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και η ΑΕΚ, όμως για τον ίδιο προτεραιότητα ήταν (και είναι) το εξωτερικό.

Το αν θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να τον πείσει να φορέσει και πάλι τα πράσινα από το καλοκαίρι του 2024 μιας και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του, είναι κάτι που θα φανεί.

Την ίδια ώρα, παίζει για το τρέχον μάρκετ, πάντα το όνομα του Μαρκάο, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό της Σεβίλλης και πρώην της Γαλατάσαραι να φαίνεται (κατά τους Τούρκους) πως είναι επίσης στο στόχαστρο της Ελληνικής ομάδας.

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα