Ο τελικός του Conference στην Ουγγαρία και του Κυπέλλου Ελλάδας με κόσμο!

Κύπελλο Ελλάδας: Την προσεχή Τρίτη (14/5) θα μαζευτούν στην ΕΠΟ όλοι οι αρμόδιοι φορείς για να αποφασιστεί αν θα γίνει με οπαδούς των δύο ομάδων ο τελικός.

Σε περίπου 24 ώρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά, αν ο τελικός για το Κύπελλο Ελλάδας που θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/5-20.30) στο Πανθεσσαλικό, θα γίνει μεταξύ συγγενών και φίλων, ή με οπαδούς και των δύο ομάδων.

Ο Άρης

έχει δηλώσει ανοιχτά οτι θέλει να γίνει με κόσμο ο τελικός. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει εκφράσει επίσημα θέση. Ανεπίσημα το «τριφύλλι» δεν… καίγεται για ανοιχτές εξέδρες αν είναι να πάρει μόνο 4-5 χιλιάδες εισιτήρια.

Την προσεχή Τρίτη (14/5) στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η τελική σύσκεψη στην ΕΠΟ, παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων. ΕΠΟ, Άρης, Παναθηναϊκός, Αστυνομία, ΔΕΑΒ και η πλευρά του Πανθεσσαλικού.

Μια τελευταία σύσκεψη που θα αποφασιστεί οτι και φέτος ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει μόνο με προσκλήσεις, αφού οι πιθανότητες να ανοίξουν οι πόρτες του Πανθεσσαλικού Σταδίου για μαζική είσοδο οπαδών των δύο φιναλίστ, είναι απειροελάχιστες, ως μηδαμηνές.

Όσες έχει ο τελικός του Conference League να πάει στην Ουγγαρία, άλλες τόσες και εκείνος του Κυπέλλου με οπαδούς του Άρη και του Παναθηναϊκού.

Χωρίς κάμερες νέας τεχνολογίας και τα απαιτούμενα τουρνικέ που δεν έχουν ακόμα μπει και δεν πρόκειται να έχουν μπει μέχρι την επόμενη εβδομάδα, από την τηλεόραση και ο φετινός τελικός!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα