Ο Τσιμίκας πάλι δεν έπαιξε με τη Λίβερπουλ! Ο Κλοπ τον αδικεί

00:39 5/4/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Κώστας Τσιμίκας και πάλι δεν αγωνίστηκε με τη Λίβερπουλ. Και ενώ απομένουν 8 αγωνιστικές για το φινάλε της Premier League και η ομάδα του Κλοπ είναι στην 1η θέση. Η Λίβερπουλ αν και ισοφαρίστηκε 1-1 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τελικά κέρδισε 3-1. Τα γκολ οι Νούνιες, ΜακΆλιστερ και Χάκπο.

Ο Τσιμίκας όμως και πάλι δεν έπαιξε. Πάλι αριστερός μπακ ξεκίνησε

ο Γκόμεζ και στη συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ο Ρόμπερτσον. Με τον Γκόμεζ μάλιστα να πηγαίνει χαφ, πριν τελικά γίνει αλλαγή. Ο συγκεκριμένος παίκτης αν και φιλότιμος δεν είναι επιπέδου Λίβερπουλ. Είναι όμως Άγγλος ενώ πρόσφατα επέστρεψε και στην εθνική. Πάει και τελείωσε για τους άγγλλους θα είναι πρότζεκτ. Αλλά είναι επιρρεπής στο λάθος.

Ο Ρόμπερτσον από την άλλη πλευρά πάει με τις… αναθυμιάσεις. Με τραυματισμούς και γενικά μέτρια παρουσία, ο Κλοπ μετράει το ότι είναι πολλά χρόνια στην ομάδα. 

Ο Τσιμίκας μέσα σε όλα αυτά αδικείται. Ο παίκτης που με δική του ασίστ, η Λίβερπουλ πήρε το Λιγκ Καπ. Από τον τραυματισμό του και μετά έχει αγωνιστεί στα τελευταία 7 ματς του πρωταθλήματος μόλις 2 φορές ως αλλαγή. Μπήκε στο 89′ με την Μπέρνλι και στο 84′ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Τσιμίκας φέτος έχει 23 ματς με 4 ασίστ.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιμίκας, Λίβερπουλ, Κλοπ,tsimikas, liverpoul, klop