Ολυμπιακός – ΑΕΚ με ενισχυμένες αποδόσεις!

Κομβικό παιχνίδι στο Φάληρο την Τετάρτη που ενδέχεται ακόμα και να αναδείξει  πρωταθλητή. Στην προτελευταία αγωνιστική των Playoffs της Super League τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή και η βαθμολογία (ΑΕΚ 75, ΠΑΟΚ 74, Παναθηναϊκός 71, Ολυμπιακός 70) επιβεβαιώνει του λόγου

το αληθές.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ και οι δύο ομάδες «καίγονται» για το… τρίποντο της νίκης. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την ήττα (2-0) την Κυριακή από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είδαν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος να μειώνονται αισθητά.

Ωστόσο, άπαντες σ’ ένα κομβικό ματς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση στην Ευρώπη και να μην περιμένουν το αποτέλεσμα στον τελικό το Conference League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμφισβήτητα έχει στο μυαλό του και τον μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό και αυτό φάνηκε και στην Τούμπα όταν έκανε διαχείριση δυνάμεων. Ο Βάσκος προπονητής παραμονή του ντέρμπι με την ΑΕΚ έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας «θέλουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν» αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα είναι άβολο να παίξει η ομάδα του τη συμμετοχή της στην Ευρώπη στον τελικό του Conference League.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1:2.50 Χ:3.55 2:2.70

Η ΑΕΚ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα παίξει τα ρέστα της και με νίκη θα αγκαλιάσει και το φετινό πρωτάθλημα. Στην «Ένωση» γνωρίζουν ότι έχουν την κατάσταση στα χέρια τους και στο ματς της χρονιάς σκέφτονται μόνο τη νίκη, αφού πλέον ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Η ΑΕΚ θα παίξει στο Φάληρο με την καλύτερη δυνατή 11αδα, αφού μόνο ο Ρότα είναι αμφίβολος. Στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει ευχάριστο δίλημμα ανάμεσα σε Λιβάι Γκαρσία και Πόνσε. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στα πέντε τελευταία ντέρμπι – ανεξαρτήτως έδρας – με τον Ολυμπιακό είναι αήττητη με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Η προϊστορία μας προϊδεάζει για ένα σπουδαίο ντέρμπι. Στο παρελθόν Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν αναμετρηθεί 81 φορές. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 41 νίκες (22 εντός), η «Ένωση» 22 (τις 10 εκτός) και 18 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα