Ολυμπιακός: Δεν μπορούν τα παλικάρια…

Ο Ολυμπιακός πήγε στην Τρίπολη με στοιχήματα. Αυτά ήταν ο Σολμπάκεν, ο Μπιελ και ο Σκάρπα. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τους έδωσε την ευκαιρία. Οι δύο πρώτοι την πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων.

Τεράστιο ρίσκο, πλην όμως ο απαραίτητο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ το πήρε. Μπιελ, Σολμπάκεν και Σκάρπα στη βασική ενδεκάδα. Τρεις τους πίσω από τον Ελ Κααμπί. Ευκαιρία για όλους τους να δείξουν κάτι. Δεν έδειξαν…

Ο Ολυμπιακός

είχε ανάγκη να δώσει ανάσες σε Ποντένσε και Φορτούνη, αλλά και τη δυνατότητα στις πολυδιαφημισμένες ρεζέρβες του να βγουν μπροστά σε μια δύσκολη έξοδο. Ο καθένας δε, κάνοντας πράγματα που του αρέσουν μέσα στο γήπεδο. Ο Ολα Σολμπάκεν έξω αριστερά στην επίθεση με παίκτη να ανεβαίνει συνεχώς δίπλα του για overlap.

Ο Σκάρπα να μπορεί να κινηθεί ελεύθερα σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Χωρίς να υπάρχει κανείς μέσα στα πόδια του. Ο Μπιελ έξω δεξιά, αλλά με εντολές να κάνει «μπούκες» και να παίζει αρκετά και δίπλα στον Ελ Κααμπί. Αποτέλεσμα; Σχεδόν 60 πεταμένα λεπτά και μια πεταμένη ευκαιρία για τον καθένα.

Αν όχι για τον Σκάρπα, ο οποίος έδειξε διάθεση να μοιράσει το παιχνίδι, να προσφέρει, για τους άλλους δύο σίγουρα. Όχι όμως πως και ο Βραζιλιάνος μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Απλώς δεν έβγαλε στην Τρίπολη την αγωνιστική μετριότητα των άλλων δύο παικτών. Ο Νορβηγός είχε κακές αποφάσεις και για μία ακόμα φορά άσχημα τελειώματα όταν ήταν σε ευνοϊκή θέση. Ο δε Μπιέλ, χαμένος. Σε πολλές φάσεις «κρυμμένος» ανάμεσα στις γραμμές, χωρίς να βγει να ζητήσει μπάλα.

Για να το συνοψίσουμε και να βγάλουμε σε ένα βαθμό (λόγω θέσης) τον Σκάρπα από το παρακάτω συμπέρασμα. Ο Ολυμπιακός στα άκρα της επίθεσής του δεν μπορεί να στηριχθεί σε Σολμπάκεν και Μπιέλ.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα