Ολυμπιακός: Επαληθεύεται ο Αντόνιο Κορδόν για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό

09:32 8/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Επαληθεύεται ο Αντόνιο Κορδόν για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό και ισχύει ότι έλεγε από την αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε εκτεταμένες αλλαγές το καλοκαίρι στο ρόστερ του, με την απόκτηση αρκετών ποδοσφαιριστών, προσθήκες

που όμως δεν ήταν αρκετές για να δώσουν το κάτι παραπάνω στους ερυθρόλευκους.

Πλέον, βαδίζοντας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο Ολυμπιακός έχει ήδη προχωρήσει σε δύο μεταγραφές για την επίθεση και τα άκρα της επίθεσής του (Ναβάρο και Μαρτίνς), χωρίς όμως να έχει αποκτήσει ακόμα παίκτη ή παίκτες για τις θέσεις που πονά περισσότερο η ομάδα, αυτές του κέντρου της άμυνας.

Προσεγγίσεις έχουν γίνει για τη μεταγραφή στόπερ (σ.σ. και αμυντικού μέσου) όμως όλες οι περιπτώσεις έχουν κολλήσει λόγω υψηλών απαιτήσεων των ομάδων των παικτών ή λόγω ισχυρού ενδιαφέροντος άλλων ομάδων (σ.σ. και από καλύτερα πρωταθλήματα από το ελληνικό).

Ο Νταβίντ Κάρμο αποδείχτηκε πολύ ακριβός, καθώς η Πόρτο θέλει για τον 196 εκατ. στόπερ ένα εκατ. ευρώ για έξι μήνες και 15 εκατ. ευρώ όψιον αγοράς.

Ολυμπιακός: Επαληθεύεται ο Αντόνιο Κορδόν για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Ακριβός είναι και ο Γκάμπριελ Περέιρα, τον οποίο ήθελε να φέρει στον Πειραιά ο νέος αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Άλβες. Η Ζιλ Βιθέντε ζήτησε 10 εκατ. ευρώ, με τους ερυθρόλευκους να προσπαθούν να κλείσουν την μεταγραφή με λιγότερα, φτάνοντας όμως κοντά στο ποσό με ρήτρες. Και αυτή η μεταγραφή έχει πάει πίσω.

Το ίδιο και ο άλλος Περέιρα, ο Λέο. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος στόπερ δεν έχει ακόμα κλείσει από τους ερυθρόλευκους, με τη Φλαμένγκο να αποδεικνύεται σκληρή στις διαπραγματεύσεις της για να δώσει τον καλύτερο στόπερ του βραζιλιάνικο πρωταθλήματος. Ένα δύο εκατομμύρια χωρίζουν τις δύο ομάδες.

Και όλα τα παραπάνω να φανταστείτε ότι συμβαίνουν την ώρα που στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού έχει εμπλακεί Ζόρζε Μέντες. Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός ατζέντης του κόσμου.

Όσο περνάει και καιρός αποδεικνύεται πως ο Αντόνιο Κορδόν ήξερε τι έλεγε στις αρχές του καλοκαιριού, όταν πάλι ο Ολυμπιακός καθυστερούσε στις μεταγραφές του (σ.σ. τελικά πήρε τον Φρέιρε και τον Πορόσο δανεικούς για το κέντρο της άμυνας) πως οι καλές μεταγραφές κλείνονται στο τέλος των μεταγραφικών περιόδων.

Το κακό είναι πως ο Ολυμπιακός, μετά τον τραυματισμό και την τρίμηνη απουσία της Φρέιρε λόγω τριπλής υποτροπής (!) σε θλάση που έπαθε στις αρχές Οκτωβρίου, απαιτείται να βρει στόπερ… χθες. Και μάλιστα καλό.

Την ίδια ώρα ο νέος τραυματισμός του Στέβαν Γιόβετις, άφησε με μόνο έναν επιθετικό τον Ολυμπιακό, με τον δανεικό Φραν Ναβάρο, καθώς ο Ελ Αραμπί δεν έχει επανέλθει ακόμα από την θλάση που έπαθε και ο Ελ Κααμπί βρίσκεται με την Εθνική Μαρόκο στο Copa Africa. Άλλη μία θέση λοιπόν που ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί άμεσα ενίσχυση.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τούρκικο μπλοκ για τον παίκτη που θέλει ο Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Δεν «κόλλησε» ποτέ ο Γιόβετιτς!

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα