Ολυμπιακός: «Έρχεται, ετοιμαστείτε!» (pic)

Με ανάρτηση στο twitter η ΠΑΕ Ολυμπιακός προανήγγειλε τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας της ομάδας, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (16/07, 21:30).

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τη νέα εμφάνιση ενόψει της νέας αγωνιστικής

περιόδου και το σημερινό tweet της πειραιώτικης ΠΑΕ έδωσε το στίγμα για τα αποκαλυπτήρια.

Όπως αναμενόταν, η φανέλα θα είναι η κλασική ερυθρόλευκη ριγωτή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες στα μανίκια, αλλά και στο πίσω μέρος της εμφάνισης.

«Βαμμένη στα ερυθρόλευκα και το σήμα πάντα στην καρδιά! Έρχεται. Ετοιμαστείτε. / Covered in red and white and the badge always covering the heart! It’s coming. Get ready», αναφέρει χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη ανάρτηση.

Δείτε το tweet της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Βαμμένη στα ερυθρόλευκα και το σήμα πάντα στην καρδιά! Έρχεται. Ετοιμαστείτε. / Covered in red and white and the badge always covering the heart! It’s coming. Get ready.

#olympiacos #WeKeepOnDreaming #adidasFootball #DareToCreate pic.twitter.com/KIchOAZSgG

Olympiacos FC (@olympiacos_org) July 15, 2019

Να θυμίσουμε ότι όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έσπασε και το… φράγμα των 20.000 εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν. Πάνω από 20.000 κάρτες διαρκείας έχουν «φύγει» μέχρι τώρα και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα. Λίγο παραπάνω από έναν μήνα είναι που έχει ανακοινώσει ο Ολυμπιακός την κυκλοφορία τους.

Έτσι, και οι φανέλες θα είναι διαθέσιμες άμεσα να αναμένεται να έχουν μεγάλη απήχηση στον κόσμο, που ανυπομονεί για τη νέα σεζόν.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Ολυμπιακός: «Έρχεται, ετοιμαστείτε!» (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα