Ολυμπιακός: Μετά τον Φορτούνη ακολουθεί ο Τζολάκης

Θέμα χρόνου και μόνο είναι ο Ολυμπιακός και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι για τα καλά και ο νεαρός γκολκίπερ θα επεκτείνει το συμβόλαιό του, όπως συμφώνησε να κάνει και ο Κώστας Φορτούνης.

Το ποδόσφαιρο κάνει κύκλους. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης από ΄κει που ήταν, απλώς, συμπληρωματικός εδώ και δύο μήνες έχει γίνει το απόλυτο Νο1 στον Ολυμπιακό

(βασικός σε 10 από τα 11 τελευταία ματς). Και όχι απλά. Κάθε συζήτηση για το αν αξίζει να πάρει τη… φανέλα με το Νο1 σπίτι του έχει κοπεί. Αυτό είναι κάτι δεδομένο.

Από ΄κει που ΄χε για χρόνια εκπρόσωπο τον Αντώνη Αποστολόπουλο πήγε σε γερμανική εταιρεία (σ.σ.: Sports360GmbH) με φόντο μία επιλογή στα ξένα. Αυτό ήταν το δίλημμα. Ολυμπιακός ή κάποια ομάδα στο εξωτερικό. Καλά το διαβάσατε Ήταν, πλέον έχει πάρει την απόφασή του.

Από ΄κει που ΄χε να μιλήσει για πάνω από έξι μήνες για την περιβόητη ανανέωση του συμβολαίου του πλέον είναι σε απευθείας επαφή με το αφεντικό! Το report του Αγριογιάννη (σ.σ.: προπονητής Νο1) είναι ανανέωση εδώ και τώρα και το club δεν θα αργήσει να πράξει τα δέοντα για να καλύψει την επιθυμία. Με τον Φορτούνη όπως σας αποκαλύψαμε τελείωσε, σειρά έχει ο Τζολάκης.

Πως γυρίζει ο τροχός…

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα