Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Απέναντι στην ΑΕΛ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Τετάρτη στις 17:15 στο Καραϊσκάκη, για την 15η αγωνιστική της Super League 1.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, έχει σκοπό να προχωρήσει σε αλλαγές προσωπων όσον αφορά τη βασική του ενδεκάδα. Αλλαγές αναγκαστικές είτε για ξεκούραση, είτε γιατί υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Ή και τιμωρίας όπως είναι η απουσία του Σεμέδο ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού είναι οι Ομάρ, Γκιλιέρμε, ενώ και ο Ποντένσε ναι μεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά δύσκολα θα επιλεχθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Λάζαρος η επιστροφή, μέσα ο Ποντένσε

Θυμίζουμε την αποστολή αποτελούν οι Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Μπα, Μάρκοβιτς, Μεριά, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Η επικρατέστερη ενδεκάδα για τον αγώνα με την ΑΕΛ έχει να κάνει με τον Σα στο τέρμα. Αριστερά της άμυνας τον Τσιμίκα και δεξιά Γκασπάρ, ενώ στα στόπερ οι Μπα, Αβραάμ.

Στον χώρο του κέντρου θα είναι Μπουχαλάκης, Καμαρά, με τον Σουντανί μπροστά τους. Μασούρα κατά πάσα πιθανότητα δεξιά στα εξτρέμ και Ραντζέλοβιτς αριστερά. Με τον Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Μαρτίνς για την ενδεκάδα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα