Παναθηναϊκός: Ασταμάτητος μεταγραφικά – Αλλάζει εντελώς

Δεν θα έχει καμία σχέση ο Παναθηναϊκός σε λίγο καιρό με αυτό που παρέλαβε ο Φατίχ Τερίμ. Σε έναν μήνα οι αλλαγές θα είναι πολλές.

Κάποιες ήταν αναγκαστικές. Έσκασε η υπόθεση Μπρινιόλι για παράδειγμα και στο «τριφύλλι» δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Μόλις αποκάλυψε το Sportime.gr τις προχωρημένες επαφές του Ιταλού με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός

τον τελείωσε.

Ήδη απέκτησε τον Ντραγκόφσκι και αυτή είναι μία από τις αλλαγές που έγιναν. Μπήκαν νέα δεδομένα στη δυάδα των τερματοφυλάκων. Σε πρώτη φάση ο Λοντίγκιν θα παραμείνει βασικός, αλλά αυτό μπορεί στη συνέχεια να αλλάξει.

Στα στόπερ ο Παναθηναϊκός θα είναι σε λίγο εντελώς διαφορετικός. Έχει πάρει τον Ακαϊντίν, ο οποίος θα δώσει λύσεις, κάνει δικό του και τον Ούγκο. Μπαίνει στο αεροπλάνο ο Βραζιλιάνος και την Κυριακή (21/1) θα φτάσει στην Αθήνα. Έναν κεντρικό αμυντικό-ηγέτη αναζητούσαν οι «πράσινοι» και θεωρούν πως τον βρήκαν στο πρόσωπό του.

Μόλις προσαρμοστεί, θα πάρει φανέλα βασικού και σε κάποια ματς ίσως τον δούμε και με τον Ακαϊντίν. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός αλλάζει αρκετά, εάν σκεφτεί κανείς πως πέραν όσων αναφέρουμε, στα χαφ παίζει ο Κώτσιρας. Τα πηγαίνει και εξαιρετικά.

Και μέσα σε όλα η ενδεκάδα σε λίγο θα έχει και ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος φυσικά για τον Μπακασέτα. Μέσα στην εβδομάδα θα φορέσει τα «πράσινα» και θα μπει στις προπονήσεις. Φυσικά και θα πάρει σύντομα φανέλα βασικού.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα