Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό χάρηκε ο Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα για τον τελικό του Κυπέλλου νικώντας στην Τούμπα με γκολ του Αντράζ Σπόραρ και ο Φατίχ Τερίμ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος.

Δεν πάει πολύς καιρός από την ήττα του «τριφυλλιού» σε αυτό το γήπεδο στο παιχνίδι για τη Stoiximan Super League.

Ενδεχομένως να ήθελε ο Τερίμ να πάρει και μία ρεβάνς. Και το κατάφερε.

Φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Από τη στιγμή που δεν μετρά και το εκτός έδρας γκολ, όλα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έχει το υπέρ του 1-0, θα παίξει στη Λεωφόρο και εκεί θα είναι στο πλάι του και ο κόσμος του.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα, ο Τούρκος τεχνικός είπε: «Ναι είμαι χαρούμενος. Κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Όταν παίζαμε με δέκα πλέον και οι δύο ομάδες, ήταν λογικό να αλλάξει λίγο το ματς. Μέχρι να μείνουν από 10 παίκτες, παίζαμε καλά λες και ήμασταν στο δικό μας γήπεδο. Μετά ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην προ Τερίμ εποχή ο Παναθηναϊκός μετρούσε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς νίκη σε ντέρμπι. Αυτό το αρνητικό σερί έσπασε στο πρόσφατο 2-0 επί του Ολυμπιακού και λίγο καιρό αργότερα ήρθε και το 0-1 επί του ΠΑΟΚ.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα