Παναθηναϊκός: Θα έχει σημαντικές επιστροφές με την ΑΕΚ

Να ξεπεράσει τις δύο διαδοχικές ήττες στο Αγρίνιο καλείται ο Παναθηναϊκός. Ακολουθεί το ντέρμπι με τη ΑΕΚ που είναι κομβικό.

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -3 από την ΑΕΚ και έχει την ευκαιρία στο ματς της Κυριακής

(28/2) να την πιάσει στη βαθμολογία της Super League 1. Ακόμη και η ισοπαλία δεν θα είναι απαγορευτική δεδομένου ότι υπάρχουν τα πλέι οφ. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρέπει οι «πράσινοι» να συνεχίσουν το αρνητικό σερί που τρέχουν.

Το θετικό για τον Λάζλο Μπόλονι είναι πως πρέπει να περιμένει κομβικές επιστροφές. Απέναντι στον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός είχε απουσίες που τον δυσκόλεψαν αρκετά. Δεν είναι εύκολο να χάνεις τα δύο σου στόπερ και τον αμυντικό σου χαφ. Αλλάζουν πολλά στο παιχνίδι σου και κυρίως στην αμυντική σταθερότητα της ομάδας σου.

Την Τετάρτη (24/2) ο Μπαρτ Σένκεφελντ εκτιμάται πως θα προπονηθεί κανονικά. Ο Ολλανδός έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα δοκιμάσει να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Θα είναι αναμφίβολα μία σημαντική επιστροφή, όπως και εκείνη του Πούγγουρα. Και ο τελευταίος είναι καλύτερα και θα βρίσκεται στη διάθεση του Μπόλονι για το ντέρμπι.

Σε αυτούς προσθέστε και τον Αλεξανδρόπουλο. Ο νεαρός εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του και η άλλη θα είναι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Συνεπώς με την ΑΕΚ θα παίξει και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει και στο αρχικό σχήμα έχοντας δίπλα του τον Μαουρίσιο. Φυσικά είναι νωρίς να μιλάμε για την ενδεκάδα, αλλά κάποιοι παίκτες έχουν κερδίσει πια τον Μπόλονι.

Από εκεί και πέρα, παραμονές του ματς με τον Παναιτωλικό είχε τεθεί εκτός μάχης και ο Καρλίτος. Ο Ισπανός δεν έχει κάτι ανησυχητικό και θα μπει επίσης στις προπονήσεις. Δεν λογίζεται, βέβαια, ως βασικός πια. Ο Ιωαννίδης τον έχει προσπεράσει σε αυτή την άτυπη μάχη γιατί βγάζει περισσότερη ενέργεια, παίζει καλύτερα με πλάτη και γενικότερα φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο στα «θέλω» του προπονητή του.

Τέλος, ο μοναδικός που ενδέχεται να χάσει το ματς με την ΑΕΚ από τους παίκτες που πρόσφατα έβγαλαν προβλήματα τραυματισμών είναι ο Σανκαρέ. Ο Σενεγαλέζος φαίνεται πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα για να ξεπεραστεί πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Δεδομένου ότι είναι μυϊκής φύσεως, δεν υπάρχει η πρόθεση να πιεστεί. Και επειδή ακολουθεί ένα ακόμη σημαντικό ματς, αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο, όλα δείχνουν πως το βάρος θα πέσει ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τους Ηπειρώτες.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Θα έχει σημαντικές επιστροφές με την ΑΕΚ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα