Παναθηναϊκός: Το καρφί του Τερίμ και το παράπονό του

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δουλειά του στις Σέρρες, νίκησε τον Πανσερραϊκό με 0-3 και ο Φατίχ Τερίμ είχε πολλούς λόγους για να είναι ικανοποιημένος.

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του έκανε το «τριφύλλι» επί των ημερών του Τούρκου τεχνικού. Σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι πέρασε με επιτυχία το εμπόδιο που είχε και μάλιστα λίγο καιρό μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο

Τερίμ ήθελε να είναι σοβαρός ο Παναθηναϊκός. Ήξερε πως πρέπει να δώσει συνέχεια στα τρίποντα και αυτό έγινε. Δεν παρέλειψε, βέβαια, αν πετάξει και τη σπόντα του.

Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο των Σερρών παραπέμπει περισσότερο σε χωράφι. Είναι σε πολύ κακή κατάσταση και δικαίως έκανε αναφορά σε αυτό ο έμπειρος κόουτς.

Είχε, όμως, και ένα παράπονο. Ήθελε να δει τους παίκτες του να πετύχουν περισσότερα γκολ. Είχαν τις ευκαιρίες για να το κάνουν, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο.

Συγκεκριμένα ο Τερίμ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα είπε στην κάμερα της Nova: «Το σκορ μου αρέσει και μου αρέσει και το παιχνίδι που έκαναν οι παίκτες μου. Με αυτόν τον καιρό και σε αυτό το γήπεδο δεν είναι εύκολο. Έπαιξαν όπως έπρεπε οι παίκτες μου, μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο. Δεχθήκαμε κάποιες φάσεις. Μετά από έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό έπρεπε να παίξουμε καλά, αυτό κάναμε και χαίρομαι».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα