ΠΑΟΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Conference League

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι οι δύο ομάδες που συνεχίζουν στους «16» του Conference League και ελπίζουμε να δώσουν βαθμούς στην Ελλάδα.

Την Παρασκευή (23/2) στις 14:00 θα γίνει η κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ θα είναι

στους ισχυρούς. Αυτό σημαίνει πως το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα του.

Μαζί με τον ΠΑΟΚ στους ισχυρούς θα είναι οι Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα και Φενέρμπαχτσε. Σημαντικό για τους «ασπρόμαυρους» ότι αποφεύγουν αυτές τις ομάδες.

Ούτε με τον Ολυμπιακό μπορούν να πέσουν. Από τα προημιτελικά είναι δυνατόν να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες της ίδιας χώρας.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ είναι οι: Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Άγιαξ, Στουρμ Γκρατς, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μόλντε.

Υπάρχουν ομάδες που μόνο εύκολες δεν θα είναι για τους Θεσσαλονικείς. Τόσο ο Άγιαξ όσο και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έδειξαν στα ματς με την ΑΕΚ ότι δεν αποτελούν χαμηλά εμπόδια. Πιο καλή ως κλήρωση θα ήταν η Μακάμπι Χάιφα, η οποία άφησε εκτός Ευρώπης τον Παναθηναϊκό. Ελκυστική η Σερβέτ, δεν αποτελεί φόβητρο η Στουρμ Γκρατς.

Τέλος να θυμίσουμε ότι οι αγώνες των «16» του Conference League έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 7 και 14 Μαρτίου.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

ΣερβέτΆγιαξΜακάμπι ΧάιφαΝτιναμό ΖάγκρεμπΜόλντεΣτουρμ ΓκρατςΟυνιόν Σεν Ζιλουάζ

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα