ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του δικεφάλου

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του δικεφάλου: Ο δικέφαλος επικράτησε εύκολα του ΠΑΣ στο Περιστέρι με 0-2 με τους παίκτες του να πιάνουν καλή απόδοση.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του δικεφάλου από το Sportime.

Ζ.Ζίβκοβιτς: Σταθερός στις επεμβάσεις του αν και είχε… ξεκούραστη μέρα ο Σέρβος γκολκίπερ του δικεφάλου.

Κρέσπο: Δεν δέχθηκε πίεση από την αντίπαλη επίθεση απέφυγε τα λάθη και ήταν

θετικός.

Ίνγκασον: Ήταν δυναμικός, σε όλες τις φάσεις. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί και είχε πολύ καλή παρουσία.

Βιεϊρίνια: Δεν ήταν η… ημέρα του αρχηγού. Ο Βιέιρινια έχασε πέναλτι και έκανε κάποια ατομικά λάθη που ευτυχώς δεν στοίχισαν στην ομάδα του.

Ροντρίγκο: Καλή εικόνα από τον Πορτογάλο που δεν είχε πρόβλημα στην άμυνα ενώ βοήθησε αρκετά στην επίθεση.

Σβαμπ: Ο Αυστριακός δεν μπόρεσε να βοηθήσει αρκετά στο επιθετικό κομμάτι αφού δεν του βγήκανε κάποιες κάθετες αλλά ήταν κυρίαρχος στο κέντρο κερδίζοντας πολλές κατοχές. Ο Σβαμπ σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Τσιγγάρας: Αμυντικά τα πήγε αρκετά καλά παίζοντας με πάθος και προσπαθώντας να καλύψει χώρους. Μπροστά ο νεαρός μέσος βοήθησε το ίδιο με αρκετές λάθος πάσες.

Τζόλης: Από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, άπιαστος για τους αμυντικούς, κέρδισε και δύο πέναλτι. Αν έπρεπε να βρούμε κάτι αρνητικό, είναι κάποιες τελικές πάσες του που δεν βρήκαν στόχο.

Α. Ζίβκοβιτς: Πεσμένος τελευταία ο Σέρβος, σήμερα ήταν καλός. Με τη γνωστή του κίνηση,  ο Ζίβκοβιτς πέτυχε το σημαντικό γκολ (όμορφη εκτέλεση) ανοίγοντας τον δρόμο της νίκης για τον ΠΑΟΚ που έπιασε τον Άρη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ουάρντα: Για άλλη μια φορά, από τους καλύτερους του δικεφάλου. Μόνιμη πηγή έμπνευσης στο επιθετικό κομμάτι. Άψογος συνδετικός κρίκος των δύο γραμμών ο Αιγύπτιος δίνει το κάτι παραπάνω στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Κρμέντσικ: Δεν κατάφερε με κάποια ατομική του ενέργεια να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα ενώ σε μία-δύο φάσεις ίσως μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο σε απόσταση αναπνοής από την αντίπαλη εστία.

Βαρέλα: Μπήκε στο 67′ και όσο χρόνο αγωνίστηκε δεν δέχθηκε πίεση έχοντας σωστές τοποθετήσεις.

Καγκάβα, Λάμπρου, Σβιντέρσκι: Αγωνίστηκαν λίγα μόλις λεπτά  και δεν μπορούν να κριθούν.

Το άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του δικεφάλου εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα