Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η Βικτώρια και ο Τάσος πουλάνε τη Δεσποινιώ σε δουλεμπόρους

12:15 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Καθηλώνουν οι Ψυχοκόρες και στα επόμενα επεισόδια καθώς η Δεσποινιώ θα περάσει τις πιο εφιαλτικές στιγμές στη ζωή της στα χέρια του Τάσου και της Βικτώριας.

Η σειρά του ΑΝΤ1 έχει συνεπάρει τους τηλεθεατές οι οποίοι δείχνουν τις μέρες προβολής της την προτίμησή τους σύμφωνα με τα νούμερα στην τηλεθέαση.

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η Βικτώρια με τον Τάσο πουλάνε τη Δεσποινιώ

Το σατανικό σχέδιο του Τάσου και της Βικτώριας να εκμεταλλευτούν την αθώα Δεσποινιώ

κερδίζοντας χρήματα από την ομορφιά της έχει μπει εδώ και καιρό σε εφαρμογή. Σύντομα η κοπέλα θα ζήσει έναν πραγματικό εφιάλτη.

Η Δεσποινιώ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προετοιμάζεται να πάρει μέρος στα καλλιστεία και ονειρεύεται μια επιτυχημένη ζωή στο χώρο του θεάματος. Ταυτόχρονα ο Τάσος την έχει κάνει να τον ερωτευτεί χωρίς να υποψιάζεται τις προθέσεις του. Ωστόσο και εκείνος αρχίζει σιγά σιγά να έχει αισθήματα για αυτή.

Κάποια στιγμή η Βικτώρια προθυμοποιείται να τον βοηθήσει να ξεχρεώσει από τα χρέη του καλύπτοντας εκείνη το ποσό που χρειάζεται. Το αντάλλαγμα όμως θα είναι η Δεσποινιώ.

Η Βικτώρια έρχεται σε επαφή με πάμπλουτους ανθρώπους της ανατολής και δείχνοντας τους φωτογραφία της ψυχοκόρης συμφωνεί να τους την πουλήσει έναντι αμοιβής.

Η εξέλιξη αυτή θορυβεί τον Τάσο ο οποίος όμως είναι εξαρτημένος από τη βοήθεια της Βικτώριας. Έτσι συμφωνεί για την πώληση της Δεσποινιώς. Συγχρόνως πείθει την αγαπημένη του να συναντήσει τους Άραβες λέγοντας της ότι θα τη βοηθήσουν στην καριέρα της.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Δεσποινιώ τρομοκρατείται και του ζητάει να φύγουν αλλά όλα θα ανατραπούν για ακόμη μία φορά.

Διαβάστε επίσης:

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Τάσος και Βικτώρια καταστρώνουν σχέδιο για τη Δεσποινιώ

Survivor 1-5: Τέλος το Survivor για την Ασημίνα; – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα