Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ ξεκόβει το φλερτ του Αστέρη με την Σάντρα

13:47 9/4/2024 - Πηγή: Sportime

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Σασμός spoiler».

Τα όσα θα δείτε στη συνέχεια του Σασμού αναμένεται να σας συναρπάσουν και να διατηρήσουν το σίριαλ στην πρώτη θέση στην τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ ξεκόβει το φλερτ του Αστέρη με την Σάντρα

Στη συνέχεια της

ιστορίας από την Κρήτη, η Σάντρα θα είναι αυτή που ετοιμάζεται να τινάξει τον γάμο της Αργυρούς και του Αστέρη στον αέρα.

Η Αργυρώ κάνει όλο και περισσότερες σκηνές ζήλειας στον Αστέρη και αυτή που φέρει ευθύνη είναι η νεαρή κοπέλα που έχει θέσει ως πρώτο στόχο τον άντρα της.

Τα πάντα όμως θα ανατραπούν καθώς η Αργυρώ βάζει φρένο στο φλερτ του Αστέρη με τη Σάντρα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός.

Πιο συγκεκριμένα, Αργυρώ επιβεβαιώνεται πως η Σάντρα πολιορκεί τον Αστέρη και απαιτεί απ’ αυτόν να της το ξεκόψει. Ο Αστέρης πλέον δεν έχει άλλη επιλογή από το να την ακούσει.

Την ίδια στιγμή επικρατεί μία γενικότερη ανησυχία για το τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου και ποιο είναι το μυστικό που κρατάει και θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες σε φόβο-Η απειλή βυθίζει τις οικογένειες σε τρόμο

Σασμός: Η Σάντρα δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο στην Αργυρώ

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ξεστομίζει αλήθειες που έτρεμε

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα