Σε εικόνες – Οι διαφορετικές τελετές βραβείων MotoGP Moto2 Moto3 της σεζόν 2023

Βραβεία MotoGP Moto2 Moto3: Ανακαλύψτε σε εικόνες τις διάφορες τελετές βραβείων που επιβράβευσαν τις αξιοσημείωτες επιδόσεις ορισμένων παικτών στο paddock του MotoGP το 2023.

Βραβεία MotoGP μια καταπληκτική γιορτή για να ρίξει την αυλαία του 2023, αφού για πρώτη φορά, το γκαλά MotoGP Beats: Lights Out έριξε τους τίτλους

τέλους της σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP 2023. Μια απίστευτη χρονιά γιορτάστηκε με στυλ στο Pabellon Fuente San Luis στη Βαλένθια, πριν από μια συναυλία της βραβευμένης Ισπανίδας καλλιτέχνιδας Ana Mena!

Βραβεία MotoGP Moto2 Moto3: Διαφορετικά τρόπαια μοιράστηκαν στη Βαλένθια το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του τελικού της σεζόν του πρωταθλήματος μοτοσικλέτας στην πίστα Ricardo Tormo.

Μερικά βραβεία απονεμήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, ενώ άλλα επιτεύγματα γιορτάστηκαν κατά τη διάρκεια του MotoGP Beats Lights Out Gala – πλήρως διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του MotoGP – την Κυριακή μετά τα γεγονότα. Τέλος, οι νικητές γιόρτασαν τις επιτυχίες τους λίγο αργότερα στο Λίβερπουλ (Αγγλία), κατά τη διάρκεια του γκαλά των βραβείων FIM.

Βραβεία MotoGP Moto2 Moto3:  Ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή MotoGP – Francesco Bagnaia

Στην πρώτη κατηγορία, ο Francesco Bagnaia πρόσθεσε το όνομά του στο τρόπαιο του παγκόσμιου πρωταθλητή αφού κέρδισε τη μονομαχία του εναντίον του Jorge Martín στον τελευταίο γύρο του ημερολογίου.

Ο Marco Bezzecchi ήταν επίσης παρών για να γιορτάσει την τελευταία του τρίτη θέση στην κατάταξη των οδηγών του 2023.

Το βραβείο οπαδών Agostini για την καλύτερη προσπέραση του 2023 στο MotoGP – Marc Marquez

Ο Marc Marquez δεν θα έχει τελειώσει τη σεζόν με άδεια χέρια, αφού κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο προσπέρασμα της χρονιάς για έναν ελιγμό που πραγματοποιήθηκε στον Francesco Bagnaia κατά τη διάρκεια του Γαλλικού Grand Prix.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Επισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΤσουχτερό το ποσό εγγραφής για την κάθε ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 2024MotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEOΟι τίτλοι των πρωταθλητών Moto2 και Moto3 – Jaume Masia και Pedro Acosta

Στο Moto2, ο Pedro Acosta πανηγύρισε την απόκτηση του δεύτερου στέμματος του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενώ ο Jaume Masia έλαβε τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο στον κλάδο, έχοντας κερδίσει το πρωτάθλημα Moto3 για το Κατάρ.

Οι τίτλοι του καλύτερου πρωτάρη του 2023 – David Alonso, Sergio Garcia και Augusto Fernandez

Βραβεία MotoGP Moto2 Moto3:  Στο Moto3, ο David Alonso (GasGas Aspar) ήταν ο πρώτος που επιβραβεύτηκε για τις προσπάθειές του το Σαββατοκύριακο στη Βαλένθια. Στον τοπικό ήρωα απονεμήθηκε το τρόπαιο Rookie of the Year (ROTY) μετά από μια πρώτη σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που τον είδε να τερματίζει 3ος στη βαθμολογία.

Ο συμπατριώτης του, Sergio Garcia έλαβε την ίδια ανταμοιβή από την πλευρά της Moto2, ενώ ένας τρίτος Ισπανός τιμήθηκε στην πρώτη κατηγορία, αφού ήταν ο Augusto Fernandez που παρέλαβε το τρόπαιό του από τα χέρια του Paolo Simoncelli.

Ο τίτλος της καλύτερης ανεξάρτητης ομάδας – Pramac Racing

Βραβεία MotoGP Moto2 Moto3: Ήταν επίσης για τον εορτασμό των λαμπρών επιτευγμάτων του Jorge Martin και του Johann Zarco για την Prima Pramac. Το δίδυμο βοήθησε στην κατάκτηση του τίτλου της καλύτερης ανεξάρτητης ομάδας, καθώς και του παγκόσμιου πρωταθλητή ομάδων για την ομάδα του Gino Borsoi (Team Manager), στον οποίο απονεμήθηκε το τρόπαιο.

Ο Mattia Casadei, ο πρώτος Παγκόσμιος Πρωταθλητής FIM MotoE, ο Alvaro Bautista, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Superbike το 2023 και ο πρωταθλητής JuniorGP του 2023, Angel Piqueras, περπάτησε επίσης στο κόκκινο χαλί των FIM Awards.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Formula 1 2024: Γραμμή εκκίνησης και το ημερολόγιο της F1 2024MotoGP Βαλένθιας: Ο Bagnaia στέφθηκε διπλός παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGPΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα