Σλούκας: Ευκαιρία για απαντήσεις

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Βιλερμπάν, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες και να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών στην Euroleague.

Οι «πράσινοι» παρατάσσονται με… σχεδόν πλήρη σύνθεση αφού θα λείψει μόνο ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με το παιχνίδι να χαρακτηρίζεται ως must win.

Φυσικά, στο παρκέ της νέας υπερσύγχρονης LDLC Arena

θα βρεθούν και ορισμένοι… παλιοί γνώριμοι. Για την ακρίβεια, το Σλούκας – Πάρις Λι αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα match-up που θα δούμε απόψε.

Από την μια πλευρά, ο Έλληνας άσος για τον οποίο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, με τον Παναθηναϊκό πάντως ακόμα να τον ψάχνει.

Από την άλλη, ο Αμερικανός γκαρντ, που επέστρεψε στη Γαλλία μετά το πέρασμα του από το «τριφύλλι», αυτή τη φορά για να φορέσει τη φανέλα της Βιλερμπάν αντί για της Μονακό.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά όπου ο ένας από τους ελάχιστους παίκτες που ξεχώρισαν θετικά για τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη σεζόν, θα βρεθεί απέναντί του.

Ο ίδιος αποτελεί έναν γκαρντ που έχει ικανότητα τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στη δημιουργία, κάτι που είχε κατάλαβε από… πρώτο χέρι ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Σλούκας.

Στην επική σειρά του 2022, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρόκριση για το Final Four στο Game 5, ο Λι ήταν αυτός που είχε την αποστολή να περιορίσει τον Σλούκα και με τις εμφανίσεις του εξελίχθηκε σε βαρόμετρο της σειράς.

Μάλιστα, αν δεν είχε αποβληθεί με πέντε φάουλ στην τέταρτη περίοδο, πιθανότατα ο Ολυμπιακός να μην είχε καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα