ΑΕΚ: Σοκ! Τραυματίστηκε ο Στάνκοβιτς, βασικός ο Αθανασιάδης

Η ΑΕΚ μπήκε στη δεύτερη στροφή των πλέι οφ της Super League στην 1η θέση της βαθμολογίας. Και σε αυτή θέλει να παραμείνει δίχως αμφιβολία. Ο Ολυμπιακός βέβαια είναι η μοναδική ομάδα (μαζί με τον Πανσερραϊκό) που δεν έχει χάσει στην OPAP Arena. Αυτό έχει γίνει μάλιστα

σε σύνολο 3 αναμετρήσεων. Μια ήττα και δύο ισοπαλίες έχει η ΑΕΚ με το σημερινό της αντίπαλο.

Ο Αλμέιδα από την αρχή της προετοιμασίας αυτού του ντέρμπι είχε τους περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του. Αν και δεν ήταν λίγοι οι διεθνείς, 3 λογικά θα πάνε και στο Euro

Το μεγάλο σοκ είναι φυσικά πως τραυματίστηκε ο Στάνκοβιτς και ξεκινά βασικός ο Αθανασιάδης. Σοκ μια και η άμυνα είχε μάθει με τον αυστριακό ενώ ο Έλληνας διεθνής έχει να παίξει στο πρωτάθλημα από το ματς με τον Πανσερραϊκό στις 21 Δεκεμβρίου. Σε εκείνο το παιχνίδι βέβαια έχει μείνει στην ιστορία το λάθος που είχε κάνει στο τέλος και η ΑΕΚ είχε χάσει τη νίκη. Τελικό σκορ τότε 2-2.

Ο Στάνκοβιτς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

Ο Αλμέιδα από εκεί και πέρα επιλέγει βασικούς τους Άμραμπατ δεξιά στα εξτρέμ και Χατζισαφί αριστερά στην άμυνα. Ο Ελίασον είναι στον πάγκο και ο Πήλιος εκτός αποστολής. Στον πάγκο μόνο ο Κάλενς είναι αμυντικογενής ποδοσφαιριστής μια και οι Μήτογλου, Σιντιμπέ δεν είναι στην 20άδα.

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Πινέδα, Γκαρσία.

Στον πάγκο είναι οι Γκίνης, Κάλενς Λιούμπισιτς, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Μάνταλος, Ελίασον, Φερνάντες.

ΕΔΩ η 11άδα του Ολυμπιακού

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα