Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Βλάσσης – Η Μαρία παίρνει εκδίκηση για τον θάνατό του

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Το ναυάγιο, με την αγωνία να κορυφώνεται.

Η σειρά του Mega έχει κερδίζει ήδη το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που αποτυπώνεται στην τηλεθέαση και τα νούμερα που καταγράφει.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Βλάσσης – Η Μαρία παίρνει εκδίκηση για τον θάνατό του

Ξεκαθαρίσματα που φέρνουν καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια, με επίκεντρο ον Βλάσση, τη Μαρία και το πα- ρελθόν της με τον Δημήτρη.

Η

γυναίκα όλη της τη ζωή προσπαθού- σε να κρατήσει μυστικό ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη και όχι του συζύγου της. Ωστόσο, αυτή η αλήθεια βγαίνει στο φως και φέρνει ολέθριες συνέπειες. Όλα αρχίζουν όταν η Μαρία με τον Βλάσση προσπαθούν να πείσουν τη Θοδώρα να παραιτηθεί από τη δούλεψη του Γιαννακάκη.

Η κοπέλα, μην αντέχοντας άλλο την πίεση των γονιών της, τα λέει όλα στον Μάκη και του ζητάει να κατέβει στην Κρήτη να τη βοηθήσει. Λίγο με τά, όμως, αποφασίζει να ακολουθήσει την προτροπή των γονιών της και δηλώνει παραίτηση.

Μία κίνηση, όμως, που εξοργίζει τον τοκογλύφο. Ο Δημήτρης πηγαίνει να συναντήσει τον Βλάσση και ξεσπάει εναντίον του.

Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει. Ο Δημήτρης, προκειμένου να μη χάσει τη Θοδώρα από τη ζωή του, του αποκαλύπτει πως είναι δική του κόρη και ο Βλάσσης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πηγαίνει να αναμετρηθεί μαζί της, αλλά όσα θα ακούσει δεν θα τα αντέξει. Τότε, μαθαίνει από την ίδια όλη τη συγκλονιστική αλήθεια. Την ίδια στιγμή, ο Μάκης προ- σπαθεί να ξεχάσει τη Λίνα και αναχωρεί για την Κρήτη, χωρίς να ξέρει το τραγικό παιχνίδι που του επιφυλάσσει η μοίρα εκεί.

Η Μαρία προσπαθεί να παρηγορήσει τον Βλάσση, ο οποίος μετά τις απανωτές αλήθειες που βγήκαν στο φως καταρρέει. Η καρδιά του δεν αντέχει τόση στενοχώρια και σβήνει στο πλάι της Μαρίας.

Εκείνη είναι συγκλονισμένη από τον χαμό του, νιώ θει τύψεις, ενοχές αλλά και απαράμιλλο μίσος για τον Δημήτρη, τον οποίο θεωρεί υπαίτιο για όσα έγιναν.

Πιστεύει πως εκείνος φταίει που η ζωή της καταστρά φηκε και ο Βλάσσης βρήκε τραγικό τέλος και αποφα σίζει να τον εκδικηθεί τυφλωμένη από το πένθος και τη θλίψη. Παίρνει, λοιπόν, ένα όπλο και χωρίς δεύτερη σκέψη πηγαίνει να τον βρει.

Όταν τον αντικρίζει, δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά και τον σημαδεύει. Όσο και να την παρακαλεί εκείνος να κατεβάσει το όπλο, η Μαρία θέλει να τον τιμωρήσει και πυροβολεί.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο Δημήτρης κείτεται στο έδαφος μέσα σε μία λίμνη αίματος κι εκείνη σαστισμένη στέκεται από πάνω του. Ξέρει πως από εδώ και στο εξής, είτε ζήσει εκείνος είτε όχι, η ζωή της έχει τελειώσει.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τετάρτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη αποκαλύπτει τα μυστικά της Κλαίρη

Survivor spoiler 15-5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία!

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Δημήτρης, αυτός τον σκοτώνει

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα